Zalety prysznica bez brodzika.

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

15 października 2014, 19:00

Zgadzam sie: good 0 bad

no wlanie widze, swietna sprawa, brawo dla kermi, ja mam starsza osobe w domu, ktora jest po udarze i widze cel moich nastepnych zakupow :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2015, 16:30

prysznic bez brodzika ma wiele zalet nawet z takich prozaicznych: łatwiej się podłogę myje :) a zagdzam się z Tobą maraska przy starszej osobie takie rozwiązanie spełnia świetnie swoje zadanie, sam też posiadam w domu właśnie system walk-in Kermi :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2015, 16:46

jestem ciekawa właśnie tych systemów prysznicowych Kermi, ponieważ akurat mam dużą łazienkę, a marzy mi się taki wielki przysznic pod którym bym mogła stać i czuć się jakby padał na mnie deszcz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2015, 15:13

Bez brodzika łatwiej będzie utrzymać czystość, gdy w łazience miałam brodzik to bród osadzał się we wszystkich zakamarkach, ciężko było też dobrze umyć szybę od kabiny, teraz posiadam prysznic z luksferó ze szkalnymi drzwiami i dbanie o niego jest banalne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2015, 12:11

Kilka moich znajomych ma takie prysznice bez brodzika i nie chwalą sobie, podobno szybko przeciekają.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2015, 20:35

ja posiadam brodzik firmy [url]www.invena.pl i podoba mi się funkcjonalość i wygląd, ale wiadomo to zależy od człowieka, każdemu co innego może się podobać.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2015, 17:58

Prysznic bez brodzika wygląda bardzo nowocześnie i rzeczywiście daje oszczędność miejsca, ale zanim się na niego zdecydujemy, warto dobrze się zastanowić. Przede wszystkim żeby był funkcjonalny, musi być dobrze zrobiony, a z tym niestety bywa różnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2015, 07:36

Też się z tym zgadzam. Przede wszystkim profesjonalizm. Ja mam np. zamiast płytek pod prysznicem położoną podłogę z kamienia naturalnego (http://granimex.pl/) w takim oryginalnym czarnym kolorze, wygląda to naprawdę intrygująco w połączeniu ze szklaną kabiną.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2015, 08:26

Super musi to wygladać. Ja się zastanawiam nad wprowadzeniem do łazienki beżego kamienia naturalnego (http://www.kamieniarstwo-cybulski.pl/material y). Wolę jaśniejsze warianty kolorystyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2015, 16:40

na pewno bez brodzika można czuć się swobodnie pod prysznicem, ale jak dla mnie jednak opcja z brodzikiem jest lepsza. Może ze względu na dzieci. Tu http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ mają spory wybór pryszniców i na pewno można znaleźć idealne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19708 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >