Zalety prysznica bez brodzika.

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

18 lutego 2014, 15:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak jak w temacie piszczcie o zaletach takiego prysznica bo muszę przekonać żonę. Wady też możecie pisać jak jakieś w ogóle są bo mi się wydaje, że nie ma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2014, 23:14

Wady będą jak źle położysz, źle wykonasz. Zalety? Wizualne plus wykorzystanie do maksimum przestrzeni. Kilka tego typu rozwiązań w linku poniżej http://www.decoroom.eu/realizacje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2014, 11:01

Jednolita podłoga i idealnie przezroczyste ścianki prysznica z pewnością powiększają wizualnie przestrzeń naszej łazienki. Do zamykania naszej kabiny możemy wykorzystać przesuwane szklane drzwi. W podłodze instalujemy np. odpływ punktowy ale przy takim odpływie spadek robi się z czterech stron do środka.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2014, 20:33

Najważniejsza kwestia to dobrze zrobić odpływ i dobrze to zaizolować.
www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 10:46

Jeśli chodzi kwestie wizualne, to rzeczywiście prysznic bez brodzika jest o wiele lepszym rozwiązaniem. Ale z drugie strony, brodzik zawsze się przyda, gdy w rodzinie jest małe dziecko - będzie służył jako wanienka. Zastanów się dokładnie, żeby potem nie żałować zakupu:)

Elmis- domy w łomiankach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2014, 20:55

Jeśli mamy małe dziecko to po prostu lepiej wybrać wannę, zamiast bawić się w jakieś niestandardowe brodziki.
www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2014, 11:38

Mieszkasz na parterze czy na piętrze? Bo znajoma zamontowała na piętrze i przecieka :P ale miała jakiś chiński bubel. To poważna inwestycja jest, nie warto żałować kasy, tym bardziej jeśli chce się wizualnie upiększyć łazienkę. Jak piszą wyżej-montaż i odpływ-kluczowe. Przechodziliśmy to rok temu, obyło się bez większych problemów, my wybraliśmy Sanplast. Powodzenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2014, 16:03

Z każdym materiałem tak jest, że jest on użyteczny i funkcjonalny pod warunkiem, że jest dobrej jakości i zamontowany przez fachowców. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2014, 15:17

Za takim rozwiązaniem stoi wiele plusów nie tylko estetyka, ale również wygoda. Odpływ liniowy zamontowany przy ścianie wymaga spadku podłogi tylko w jedną tylko stronę dlatego układanie płytek jest mniej kłopotliwe. Takie natryski bez brodzika mogą być idealnym rozwiązaniem dla dzieci i osób starszych, bo nie ma progu, o który można by się potknąć. O odpowiedniej szerokości, można wjechać wózkiem inwalidzkim.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2014, 11:15

Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak do danego tematu podejdziemy. Kabiny prysznicowe, a w zasadzie na co zwrócić uwagę przy ich wyborze dość dobrze zostały opisane w filmiku na youtube https://www.youtube.com/watch?v=CDiVtOr3pgM myślę, że temat jest tam wyczerpany.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19700 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 249

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >