Zalety prysznica bez brodzika.

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

25 lipca 2014, 10:30

Zgadzam sie: good 0 bad

"Najlepsze" są opinie osób, które nigdy nie używały a wiedzą najlepiej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2014, 13:36

Według mnie lepiej zdecydować się na standardową kabinę z brodzikiem. Brodzik łatwo utrzymać w czystości, poza tym, tak jak już ktoś napisał, zawsze można w nim wykąpać dziecko - jeśli zdecydujemy się na wyższy brodzik.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2014, 08:48

W bloku takie rozwiązania bez brodzika sa malo funkcjonalne, ale mozliwe do zrobienia. A jak ktoś chce uzyskacć trójkąt, to moze zamontować kabinę narożna :P ja taką kupiłem w http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ i idealnie pasuje do malej lazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2014, 07:38

Przy montażu prysznica bez brodzika trzeba bardziej rozplanować odpływ wody. Warto skorzystać z pomocy fachowców. Ja korzystałem z http://www.ziso.net.pl/podstrona-135 i zrobili kawał dobej roboty.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2014, 14:30

Prysznic bez brodzika to przede wszystkim oszczędność miejsca,odpływ liniowy ma wiele plusów i nie trzeba go pielęgnować jak brodzika,to zawsze coś:0

Pozdrawiam www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2014, 22:15

Zdecydowanie popieram koncepcję brodzika bez prysznica. W starym domu był prysznic bez brodzika, dom budowany w starych technologiach, nie miał ogrzewania podłogowego, bo w czasach, w których powstawał, było to dobro bardzo luksusowe, zanim podłoga nagrzała się od gorącej wody, było mało przyjemnie... W nowym domu założyliśmy kabinę z brodzikiem, bo nie chciałem marznąć w stopy. Kurna. Co za dziadostwo. Ani utrzymać to w czystości, rolki się wyhaczają i wyrabiją, dramat renomowane firmy. Po 6 latach mordęgi - łazienka jest przerabiana - kabina z brodzikiem aut, zostaje prysznic bez brodzika, hydraulik zajmujący się remontem już działa.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2014, 19:21

Polecam kabiny prysznicowe walk in z kermi. Optycznie powiększają łazienkę i wyglądają bardzo nowocześnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2014, 19:41

Prysznic bez brodzika wygląda nowocześnie. Wydaje mi się, że też jest lepszy dla osób, niepełnosprawnych - łatwiej taką osobę wprowadzić pod taki prysznic i posadzić na krzesełku do mycia. I przede wszystkim na mnie robi ogromne wrażenie takie zdjecie Wydaje mi się, że warto zainwestować w taki prysznic.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 09:58

Dla niepełnosprawnych jest to świetne udogodnienie. Kermi ma nawet specjalną kabinę Diga

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 18:31

obejrzalem ja w internecie, rzeczywiscie swietne rozwiazanie, nawet dla osob starszych majacych problemy z poruszaniem sie, kermi pokazalo klase.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19705 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 201

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >