Zalety prysznica bez brodzika.

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

5 czerwca 2015, 10:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja nie mam dzieci. W sumie mieszkanie wykańczałem pod swój styl i gust, więc nie mam brodzika. Mam położony kamień naturalny w w kabinie w a pozostałej części łazienki normalne płytki na podłodze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2017, 21:40

Bez brodzika jest super. Nie trzeba się męczyć z myciem i można ładnie zachować czystość. Oprócz tego jestem fanką takich odpływów https://www.prysznicowo.pl/pl/p/Odplyw-liniow y-WZORY-DO-WYBORU-CALY-ZE-STALI-NIERDZEWNEJ-50cm/150 Zajmują bardzo mało miejsca.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2017, 15:37

Też jestem zainteresowana tematem. Wiecie może, kto mógłby mi taki prysznic wykonać w Zgierzu?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2017, 08:46

Jeżeli chodzi o prysznic bez brodzika, czyli taki z odpływem liniowym, to na pewno oszczędzasz miejsce i przestrzeń w łazience.Z drugiej strony nie każdemu podoba się takie rozwiązanie, czasami brodzik z kabiną to nieodłączne elementy.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 11:10

bardzo dobrze się prezentuje

projekty wiat ogrodowych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2018, 21:45

Wydaje się to być rozwiązaniem trochę wygodniejszym w dodatku troche więcej miejsca dzięki temu można zaoszczędzić, odpływ liniowy to przede wszystkim praktyczne rozwiązanie.

Ten post był edytowany przez AdidarMeble.pl dnia: 4 września 2018, 08:21
Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2018, 14:26

Wejście, które jest bezstopniowe (ewentualnie bardzo niskie) nie sprawia trudności przy wchodzeniu czy wychodzeniu. Brak wyższego rantu minimalizuje oczywiście ryzyko potknięcia czy upadku.

Dzięki konstrukcji, która jest niemal zintegrowana z powierzchnią płytek, nie ma miejsca na zakamarki, w których mogą gromadzić się bakterie i zarazki. Sprawnym ruchem pozbywamy się więc brudu, dzięki czemu oszczędzamy czas poświęcony na sprzątanie i zużywamy mniej detergentów.

fot. Duravit Stonetto

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2025, 16:10

Szukając dobrej jakości kabin prysznicowych to na pewno warto zapoznać się z ofertą przygotowaną przez Oltens https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe u których możliwości zdecydowanie nie brakuje. Zarówno jeśli chodzi o rozmiary oraz kolory, do tego są też warianty walk in bez brodzika.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19705 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 200

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >