Zaluzje czy rolety?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

27 lipca 2017, 23:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem tylko i wyłącznie rolety, żaluzje wyglądaja bardzo słabo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2017, 11:13

Ja jestem zwolennikiem rolet. Żaluzje to dla mnie już niezły przeżytek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2017, 11:44

Miałem kiedyś żaluzje, powiem szczerze rozwiązanie dość niepraktyczne i przestarzałe. Polecam rolety - rozwiązanie nowsze i moim zdaniem lepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2017, 14:53

[quote=DesignForma.pl]Miałem kiedyś żaluzje, powiem szczerze rozwiązanie
dość niepraktyczne i przestarzałe. Polecam rolety -
rozwiązanie nowsze i moim zdaniem lepsze.

Są jednak dobre żaluzje drewniane

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2017, 12:22

Również z doświadczenia mogę polecić rolety - bardzo praktyczne rozwiązanie, a i wspomniane wyżej walory wizualne też są lepsze według mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2017, 23:53

Moim zdaniem rolety są bardziej nowoczesne ale ładne żaluzje też potrafią dodać uroku pomieszczeniu. Wszystko jest kwestią gustu i wystroju. Ja zamawiałem swoje rolety z www.dario-biuro.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2018, 09:28

Obydwa rozwiązania są dobre i ciekawe, będą stanowić zarówno o dekoracji okna jak i i mają swoje praktyczne zastosowanie. Osobiście mam rolety i jestem z nich bardzo zadowolony.

1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2018, 13:09

Ja zdecydowałem się na rolety. Według mnie prezentują się lepiej od żaluzji. Jeżeli jesteście z Gdańska lub okolic to polecam wam www.wakorolety.pl Mają solidne rolety w bardzo korzystnych cenach w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2018, 21:08

Wszystko naprawdę w większości zależy od naszych upodobań. Tak naprawdę zarówno rolety, jak i żaluzje wyglądają dobrze niemal w każdym typie mieszkania. My niedawno na przykład zdecydowaliśmy się na rolety zewnętrzne i uważam, że to był jeden z lepszych pomysłów! Kupiliśmy je tutaj http://www.pliseo.pl - mają świetną ofertę!

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2018, 10:36

To nic innego jak kwestia gustu czy przekonania, zarówno rolety jak i żaluzje dobrze się sprawdzą i to bez względu na wystrój, aranżacje wnętrza. Wystarczy zerknąć na Sunrol.com.pl fachowa pomoc i doradztwo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenie Liczba postów: 140 Grupa: Wykańczamy... Wybór ogrodzenia to istotna decyzja, wpływająca na wygląd i bezpieczeństwo posesji. Na rynku dostępne są różne rozwiązania, a firma https://joniec.pl/ oferuje s...
  • Kuchnia Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Moge Wam polecić ofertę sklepu, z którego sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nie było najmniejszego problemu. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu interneto...
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 58 Grupa: Wykańczamy... Klimatyzacja to super udogodnienie w pracy i w domu. Wiadomo, że w zimie z klimatyzacji nie korzystamy ale niestety zima zleci szybko i nie obejrzymy się jak pr...
  • Wykończenie domu Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...
  • Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 101

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >