offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline DesignForma.pl doświadczony
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
[quote=DesignForma.pl]Miałem kiedyś żaluzje, powiem
szczerze rozwiązanie |
| |
offline Metal-Mix.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline 1001narzedzi.pl majster
|
|
| |
Gość: vabar praktykant |
Ja zdecydowałem się na rolety. Według mnie prezentują się lepiej od żaluzji. Jeżeli jesteście z Gdańska lub okolic to polecam wam www.wakorolety.pl Mają solidne rolety w bardzo korzystnych cenach w swojej ofercie. |
| |
Gość: Konradovy678 praktykant |
Wszystko naprawdę w większości zależy od naszych upodobań. Tak naprawdę zarówno rolety, jak i żaluzje wyglądają dobrze niemal w każdym typie mieszkania. My niedawno na przykład zdecydowaliśmy się na rolety zewnętrzne i uważam, że to był jeden z lepszych pomysłów! Kupiliśmy je tutaj http://www.pliseo.pl - mają świetną ofertę! |
| |
Gość: Sunrol.com.pl praktykant |
|
|
Zaluzje czy rolety?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)