Zaluzje czy rolety?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

27 lutego 2017, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam żaluzje z firmy debastor.com
Świetna jakość w przystępnej cenie.
Polecam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2017, 08:44

U mnie jest to podzielone, bo w oknach kuchennych mam żaluzje, natomiast w salonie już rolety i sprawdzają się bardzo dobrze jeżeli mowa o zachowaniu prywatności czy ochronie przed słońcem. Polecam też zastanowić się nad roletami zewnętrznymi.

www.BestKomin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2017, 12:12

Myślę, że to kwestia przeznaczenia pomieszczenia, w którym mają być zamontowane. w domach, mieszkaniach lepiej sprawdzają się rolety (są bardziej gustowne), natomiast w biurach i innych firmowych pomieszczeniach warto postawić na żaluzje - są bardziej praktyczne. Co do żaluzji, to najpopularniejsze są aluminiowe, ale lepsze są drewniane. W Warszawie zerknijcie na http://www.guliwer-rolety.pl/zaluzje-drewnian e/ - tworzą designerskie, dobre jakościowo żaluzje drewniane.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2017, 12:08

Polecam rolety rzymskie- pasują do każdego wnętrza i wybór tkanin, z których mogą być uszyte jest ogromny:)ja swoje zamawiałam tutaj http://www.dekoria.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2017, 10:45

Polecam firmę debastor z ksawerowa. Chciałem w domu zwykłe rolety, doradzili mi aby wziąć dzień/noc. To był strzał w dziesiątkę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2017, 10:14

Rolety oraz żaluzje sprawdzą się podobnie pod względem czysto praktycznym i spełnią swoje zadanie, można dopasować ciekawy, w zasadzie kolor. Teraz dużą popularnością cieszą się rolety rzymskie, na pewno już o nich słyszeliście.

www.My-house.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2017, 20:39

Ostatnio zakupiłem żaluzje do mojego biura , gdyż rolety w poprdzenim miejscu pracy były mocno irytujące, źle wykonane, hałasujące. Postawiłem na http://lechrol.pl/ , które polecił mi kumpel. Efekt jest cudowny!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 07:18

Jeżeli rolety to polecam w chwili obecnej bardzo modne dzień/noc, które dobrze się sprawdzają w biurze oraz domu. Żaluzje tez nie są złą opcją, to często kwestia przyzwyczajenia,a na plus na pewno ich solidności wysoka jakość.

www.Ml-pol.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 13:49

Ja w wszystkich pokojach mam rolety. Moim zdaniem są lepsze niż żaluzje.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2017, 21:48

Jak da mnie rolety są ok. Oczywiście muszą być one dobrej jakości. Ciekawą propozycję ma Roletex. Ostatnio właśnie sprawiliśmy sobie rolety od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenie Liczba postów: 140 Grupa: Wykańczamy... Wybór ogrodzenia to istotna decyzja, wpływająca na wygląd i bezpieczeństwo posesji. Na rynku dostępne są różne rozwiązania, a firma https://joniec.pl/ oferuje s...
  • Kuchnia Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Moge Wam polecić ofertę sklepu, z którego sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nie było najmniejszego problemu. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu interneto...
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 58 Grupa: Wykańczamy... Klimatyzacja to super udogodnienie w pracy i w domu. Wiadomo, że w zimie z klimatyzacji nie korzystamy ale niestety zima zleci szybko i nie obejrzymy się jak pr...
  • Wykończenie domu Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...
  • Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >