Polecam rolety. W poprzednim mieszkaniu miałem żaluzje. jak sa odsłonięte na całej długosci okna , zabieraja duzo swiatła,moja rodzina też lenistwem sie wykazywała , nie sciągała żaluzji jedynie odsłaniała,zęsto linki od ściągacza się zrywają. Czyszczenie żmudne i czasochłonne. Polecam rolety , zasłaniasz tylko na noc a w dzien, czy chcesz czy nie, musisz odłsonić i światło dopuscić. kiwaty lepiej to znosza. Rolety rónież nie brudza sie tak, są praktyczniejsze w uzyciu.
offline zprzybyl praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zetka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: magia praktykant |
coś w tym jest, że żaluzje zbierają tylko kurz, ale tak z drugiej strony patrząc to może tylko nasze wyobrażenie, jak się komuś nie podobają żaluzje to może przecież sobie roletę zamontować np, taką http://www.wimarol.pl/oferta5.php i po problemie osadzającego się kurzu. |
| |
Gość: Marcin7 praktykant |
Fakt, że żaluzje zbierają kurz i nie jestem raczej ich zwolennikiem, wolę roletki. Ale ostatnio odwiedziłem sklep Słoneczne Markizy w Poznaniu na Dąbrowskiego i taka miła pani pokazała mi super żaluzje drewniane. To już nie te żaluzje co kiedyś. Polecam odwiedzić ten punkt, lub inny - bo to jest sieć, i zobaczyć co mają. |
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline martin23 doświadczony
|
Zależy co komu pasuje. Jednym podobają się żaluzje, innym rolety, innym jeszcze firany. Musisz zdecydować co dla Ciebie będzie najbardziej praktyczne. |
| |
offline martin23 doświadczony
|
Zależy co komu pasuje. Jednym podobają się żaluzje, innym rolety, innym jeszcze firany. Musisz zdecydować co dla Ciebie będzie najbardziej praktyczne. |
| |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
offline ala.k praktykant
|
|
| |
Gość: Juras praktykant |
bambusowe są ładne ale niepraktyczne, generalnie roletymoże jeśli chodzi o wygląd nie są najlepsza opcją ale pod względem funkcjonalności i wygody użytkowania nie zastąpiłbym na nić innego. |
|