Zaluzje czy rolety?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

17 marca 2013, 12:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Temat jest rzeczywiście trudny i wart przeanalizowania. Ciekawe porady dotyczące rolet i żaluzji można odnaleźć tutaj:http://www.leroymerlin.pl/zaluzje-i-rolety,e3 38.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2013, 14:12

Ja jestem za roletami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2013, 07:38

Moim zdaniem lepsze są rolety. Ja mam rzymskie Kiedyś miała zaluzje ale niesamowiecie zbierały kurz czego nie znoszę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2013, 12:46

Wcześniej myślałem,ze wybór jest prosty i że spokojnie wystarczą rolety,teraz jednak stwierdzam,ze żaluzje są równie ciekawą i praktyczną opcją. Sam miałbym dylemat w kwestii tego na co się zdecydować:)

www.Meble-Wojak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2013, 13:43

Też jestem zwolennikiem rolet. Pamiętaj, że rolety bardziej pasują do wystroju. Żaluzje, np. bambusowe mogą spełniać zadanie pod konkretną stylizację. A rolety są uniwersalne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2013, 13:22

Zależy właśnie od otoczenia. Jak roleta czy żaluzje będą się komponować z meblami czy ścianami. Rolety są bardziej uniwersalne i sama w nie zainwestowałam. Już, gdzieś to pisałam, ale polecono mi firmę http://www.debastor.com i naprawdę się nie zawiodłam, chociaż wiadomo jak to jest, jedno się mówi, a drugie wychodzi w praktyce. Solidnie i szybko wstawiono mi rolety, po dziś dzień działają bez zarzutów.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2013, 11:58

Użytkownik Ani82 napisał: Zależy właśnie od otoczenia. Jak roleta czy żaluzje
będą się komponować z meblami czy ścianami. Rolety są
bardziej uniwersalne i sama w nie zainwestowałam.

Faktycznie, mnie też się zdaje, ze rolety maja w sobie więcej uniwersalnego charakteru, a poza tym są praktyczne - jak kiedyś miałam żaluzje i trzeba je było pojedynczo z kurzu wycierać, to kurcze było roboty od metra.
A jeszcze jak teraz można sobie w sieci wybrać np rolety na wymiar (podrzucam adres do sklepu wystrój-okien.pl bo tam się tak najłatwiej idzie zorientować co do wymierzania rolet i ich samodzielnego montażu - fajny instruktaż) , to już w ogóle odpada problem poszukiwania tkanin, wzorów, kolorów - wszystko pod ręką.

P.S Wydaje mi się, że rolety długo będą w topie - właśnie przez praktyczność i brak konieczności ich prania (firanki..) czy mozolnego czyszczenia (żaluzje).

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2015, 14:52

Jak dla mnie debastor.com to świetny wybór. Mają fajne rolety rzymskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2015, 09:31

ja u siebie zamontowałam rolety z pomocą firmy Kawex mają świetne ceny i montaż jest gratis :) Moim zdaniem rolety dużo lepiej zdają egzamin niż żaluzje.

---
Rolety Warszawa - Kawex

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 13:23

Zarówno rolety jak i żaluzje są dobrym pomysłem na aranżacje okna,dodania stylu całemu wnętrzu. Jeżeli nie wiecie na co się zdecydować to służymy swoją radą i pomoca na forum,właśnie w tym się specjalizujemy,zobaczcie na www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...
  • tynk na lamperie?? jaki jak Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Zacząłem korzystać z tej platformy do zakładów online i nie zawiodłem się. Strona jest szybka i przejrzysta, co pozwala na komfortowe stawianie zakładów, nawet....
  • Malowanie proszkowe Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... Sprawdźcie sobie stronę https://stal-mal.pl/oferta/malowanie-pro szkowe/ , na której znajdziecie ofertę firmy Stal-Mal, która zajmuje się piaskowaniem i malowani...
  • Magazyn Liczba postów: 872 Grupa: Wykańczamy... Nie każdy magazyn działa w idealnych warunkach – kurz, zmienne temperatury czy wilgoć mogą wpływać na skuteczność działania systemów identyfikacji. Czy rozwiąza...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19574 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 72

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >