Zapraszamy Was do wzięcia udziału w projekcie "Zaprojektuj
Swój Zysk". Nasz bezpłatny internetowy kurs składa się z 20
szkoleń e-learnigowych.
Dostarcza on specjalistycznej wiedzy, metodologii i
praktycznych rozwiązań, dzięki którym przedsiębiorstwa
i projektanci dowiedzą się jak skutecznie tworzyć
innowacyjne wzorniczo produkty i zarządzać wprowadzaniem
ich na rynek.
Zapraszamy na www.zsz.com.pl
offline Zaprojektuj Swój Zysk doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zaprojektuj Swój Zysk doświadczony
|
Przypominamy o bezpłatnych warsztatach e-learningowych! W
ramach projektu Zaprojektuj Swój Zysk udostępnionych
zostało 20 warsztatów e-learningowych. Weź udział w 5
warsztatach, wyślij nam 5 certyfikatów ich ukończenia i
odbierz podręcznik „Design Management. Zarządzanie
Wzornictwem”. Zapraszamy! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Denis praktykant |
Witam, z powodu kwarantanny, teraz jest możliwość zarobienia pieniędzy w Internecie i dobrej zabawy. Bawię się telefonem, jest to bardzo wygodne, korzystam z wielu aplikacji, ale fortuna aplikacja mobilna zawsze była jedną z moich ulubionych, jeśli nie najważniejszą. Mają szczególnie dobry zespół wsparcia - reagują bardzo szybko. W rzeczywistości wszystko jest zawsze na przyzwoitym poziomie. |
| |
offline joanna6 fachowiec
|
Jeżeli chcecie dorobić w internecie to polecam zakłady bukmacherskie. Aczkolwiek warto wiedzieć, którzy bukmacherzy działają legalnie. Tutaj https://legalne-granie.pl/polska/ustawa-hazar dowa-polska-2020/ poczytacie więcej o ustawie hazardowej, która wprowadziła licencje bukmacherskie. |
| |
Gość: Bogdan praktykant |
Witam, z powodu kwarantanny, teraz jest możliwość zarobienia pieniędzy w Internecie i dobrej zabawy. Bawię się telefonem, jest to bardzo wygodne, korzystam z wielu aplikacji, ale fortuna aplikacja mobilna zawsze była jedną z moich ulubionych, jeśli nie najważniejszą. Mają szczególnie dobry zespół wsparcia - reagują bardzo szybko. W rzeczywistości wszystko jest zawsze na przyzwoitym poziomie. |
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
W sumie czemu by nie spróbować obstawiania zakładów u legalnego bukmachera. Jeśli ktoś interesuje się sportem to zdecydowanie na STS. Doczytałam gdzie wpisać kod promocyjny w sts ,który uprawnia potem do otrzymania freebetu. Jego maksymalna wartość w zależności od strony to 29 zł. Fajnie na początek. |
| |
Gość: ula200 praktykant |
Jeśli miałabym dziś wybierać, to wydaje mi się, że zdecydowałabym się na coś takiego https://typeo.pl/typ/typ-dnia-14-05-2021/ . TO dobry typ, a na podanej stronie znajdziecie ich jeszcze więcej! |
| |
offline AAbramczyk praktykant
|
W tak trudnym czasie nie ma pracy, nie ma hobby, zostałem zwolniony i zacząłem obstawiać. Przynajmniej jakoś wydostać się z sytuacji. Kochałem tenis, więc obstawiam ten sport odpowiednio.Na stronie ewinner.com.pl całkiem możliwe jest zarobienie dobrych pieniędzy w krótkim czasie. Biuro jest popularne wśród graczy i zajmuje wysokie miejsce w rankingu. |
| |
offline extorro majster
|
Jeżeli dbacie o swoich pracowników biurowych zachecam lekturę artykułu https://ergotest.pl/ergonomia-w-pracy/ dzięki czemu dowiecie się jak stworzyć im ergonomiczne warunki pracy. Wydaje mi się, że sporo dobrych informacji tutaj jest tego sporo. |
|