Gość: Marika praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline tomo0501 praktykant
|
|
| |
offline jammal majster
|
ja z LEDami mam nie najlepsze doświadczenia, wcale nie
wytrzymują tyle ile zapewniają producenci, a i światło
jest mocno nieciekawe, na pewno technologia przyszłości
ale jeszcze nie teraz |
| |
offline malti doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
|
| |
offline Perfekko_com praktykant
|
|
| |
offline malti doświadczony
|
My ostatnio zakupiliśmy takie po 32zł |
| |
offline fortitudo moderator
|
Dokładnie LED'ówki są dość starą technologią lecz dopiero od niedawna ma swoje zastosowanie w domach opłaca się oczywiście, że tak mniejsze złożycie energii, cena też nie jest suuper duża... jeszcze jakby ktoś stosował multipleksacie tzw. przemiatanie too oszczędność jeszcze większa, no ale taki system używa się częściej przy wyświetlaczach LED. |
| |
Gość: Maloey praktykant |
|
|
Żarówki energooszczędne
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- dom energooszczedny Liczba postów: 335 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 30 Grupa: Ekologiczny... eśli ktoś zastanawia się nad montażem rekuperacji, zdecydowanie polecam firmę SIB. Zainstalowali u nas system kilka miesięcy temu i efekty są super – mamy w dom...
- pompa ciepła Liczba postów: 199 Grupa: Ekologiczny... Jeśli zastanawiacie się nad montażem pompy ciepła, mogę z całego serca polecić firmę SIB. U nas sprawdza się rewelacyjnie – w domu jest przyjemnie ciepło zimą i...
- Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...