Moim zdaniem żarówki LED naprawdę mają przyszłość. Jakiś czas temu wymieniliśmy wszystkie żarówki w naszej kawiarni na ledowe i w domu również. Musze wam powiedzieć, że różnica w rachunkach jest i to spora, a inwestycja w wymianę żarówek już się nam zwróciła. Dodatkowo kupiliśmy je tutaj http://www.nowazarowka.pl po naprawdę dobrej cenie patrząc na markę i jakość.
offline amanda kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Ja akurat u siebie stosuję takie żarówki i zauważyłem
znaczny spadek użycia energii elektrycznej. Myślę, że
warto jest zainwestować jeśli nie chcemy wydawać wiele
kasy na prąd. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kazek praktykant
|
|
| |
Gość: werka praktykant |
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
No właśnie, my mamy nadal żarówki energooszczędne i szału oszczędzania na rachunkach nie widzę. Znajomy elektryk poleca nam żarówki Ledowe, natomiast kiedyś polecał energooszczędne, nie chcę się kolejny raz wpakować w koszty, które nie będą miały wymiernych korzyści. Powiecie mi, czy ma rację znajomy namawiając mnie do wymiany, czy z Waszego punktu widzenia rachunki się raczej nie zmniejszą? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adamk praktykant |
|
| |
Gość: kokos praktykant |
|
| |
Gość: luertk praktykant |
oszczędne sa Ledy . sam w domu wymieniałem ostatnio wszytsko na Ledy a zarowki kupowalem w hurtowni http://www.karel2.com.pl/oferta/ . |
| |
Konto usunięte praktykant |
Ja zmieniłam żarówki na energooszczędne i nie widzę
jakichkolwiek oszczędności. Jak się mieszka z osobami
starszymi, które nie rozumieją na czym polega działanie
żarówki energooszczędnej to nic się nie zaoszczędzi.
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Ostatnio trochę zainteresowałem się tematem – jak się zagłębić w temat to można dojść do wniosku, że większość tych żarówek marketowych jest robiona na Tajwanie i praktycznie niczym się nie różni. Co innego jest na przykład w profesjonalnych sklepach instalacyjnych, tj. www.elektro-sal.pl – można tam kupić oryginalne, np. Philipsa. |
|