Użytkownik Gość: Dorota napisał:
Co powiecie o firmie Gestor?
Też zajmują się
zarządzaniem nieruchomością. Jestem ciekawa
opinii.
Znam tą firmę, mieszkałem 10 lat na osiedlu, gdzie oni
zarządzali wspólnotą i było git, nie mogę powiedzieć,
co roku coś było robione, jakieś remonty, poprawki, albo
wymiana poręczy na klatkach albo nowe parapety pod oknami,
bardzo dobra i rzetelna firma
offline Czarny inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Greyjson praktykant |
Ja mogę polecić firmę |
| |
Reklamy Google | |
offline emilka majster
|
Na moim osiedlu wszelkimi kwestiami organizacyjnymi zajmuje się zarządca Lemmon House, tutaj znajduje się ich strona internetowa - http://www.lemmonhouse.pl/. Firma ta opiekuje się nie tylko osiedlem od strony zauważalnej dla mieszkańców - czyli dbanie o czystość, czy naprawianie wszelkich usterek, ale także od strony prawnej i księgowej. Poza tym, dla nas – mieszkańców zostało udostępnione specjalne rozwiązanie komunikacji internetowej, dzięki któremu mamy dostęp do indywidualnych danych księgowych, strony internetowej oraz forum dyskusyjnego przeznaczonego dla mieszkańców oraz zarządu wspólnoty. |
| |
offline gabon fachowiec
|
Poczytajcie - https://integrummanagement.pl/ |
| |
offline botinka praktykant
|
U nas administracją zajmuje się firma Progresline. Na początku wszyscy sceptycznie do tego podchodzili, nie wiedzieliśmy czego się spodziewać. Ale teraz widzę, że nowy zarządca jest bardzo sumienny, wypełnia dokładnie swoje obowiązki i nie ma żadnych problemów z kontaktem. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Billyfuero praktykant |
|
| |
Gość: igor praktykant |
|
| |
offline Justyna88 praktykant
|
Ja mogę polecić wyżej wymieniony LemmonHouse. Działa na moim osiedlu już około 10 lat. To firma z doświadczeniem, która wychodzi naprzeciw potrzebom mieszkańców. Można z nimi szybko i sprawnie kontaktować się za pomocą platformy internetowej, którą udostępniają. Dla zabieganych osób (do których sama należę) to ogromny plus. |
| |
Gość: jamesson praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się zarządzaniem wspólnotami to skontaktujcie się z www.eureka.wroclaw.pl Zarządzają moją wspólnotą i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. |
| |
Gość: bary praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie, które rozglądają się za odpowiednią firmą zajmującą się zarządzaniem wspólnotami mieszkaniowymi polecam skontaktować się z www.zarzadca-pboczar.eu Tam pracują profesjonaliści, na których można polegać. |
|