Zarządca - wspólnota mieszkaniowa

« Powrót do grupy: Wspólnoty mieszkaniowe

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

18 grudnia 2015, 11:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Dorota napisał: Co powiecie o firmie Gestor? Też zajmują się
zarządzaniem nieruchomością. Jestem ciekawa opinii.

Znam tą firmę, mieszkałem 10 lat na osiedlu, gdzie oni zarządzali wspólnotą i było git, nie mogę powiedzieć, co roku coś było robione, jakieś remonty, poprawki, albo wymiana poręczy na klatkach albo nowe parapety pod oknami, bardzo dobra i rzetelna firma

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2016, 14:48

Ja mogę polecić firmę
Zawisza Nieruchomości, która administruje osiedlem na ktorym mieszkam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2016, 09:16

Na moim osiedlu wszelkimi kwestiami organizacyjnymi zajmuje się zarządca Lemmon House, tutaj znajduje się ich strona internetowa - http://www.lemmonhouse.pl/. Firma ta opiekuje się nie tylko osiedlem od strony zauważalnej dla mieszkańców - czyli dbanie o czystość, czy naprawianie wszelkich usterek, ale także od strony prawnej i księgowej. Poza tym, dla nas – mieszkańców zostało udostępnione specjalne rozwiązanie komunikacji internetowej, dzięki któremu mamy dostęp do indywidualnych danych księgowych, strony internetowej oraz forum dyskusyjnego przeznaczonego dla mieszkańców oraz zarządu wspólnoty.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2016, 14:09

Poczytajcie - https://integrummanagement.pl/
Jest tam również fragment poświęcony prawom i obowiązkom zarządców.
Generalnie to wszystko jest prawnie ustalone, więc średnio rozumiem z czego ma tutaj wynikać niedoinformowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 13:37

U nas administracją zajmuje się firma Progresline. Na początku wszyscy sceptycznie do tego podchodzili, nie wiedzieliśmy czego się spodziewać. Ale teraz widzę, że nowy zarządca jest bardzo sumienny, wypełnia dokładnie swoje obowiązki i nie ma żadnych problemów z kontaktem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2017, 07:28

wh0cd4453811 buy tadalafil buy atenolol neurontin 600mg amoxicillin

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 14:41

Naszą wspólnotą zarządza Per modum. Jest to warszawska firma od lat zarządza nieruchomościami z dobrym skutkiem. Mimo, że zarządzają całymi osiedlami do każdego bloku odchodzą indywidualnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2017, 14:44

Ja mogę polecić wyżej wymieniony LemmonHouse. Działa na moim osiedlu już około 10 lat. To firma z doświadczeniem, która wychodzi naprzeciw potrzebom mieszkańców. Można z nimi szybko i sprawnie kontaktować się za pomocą platformy internetowej, którą udostępniają. Dla zabieganych osób (do których sama należę) to ogromny plus.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 12:25

Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się zarządzaniem wspólnotami to skontaktujcie się z www.eureka.wroclaw.pl Zarządzają moją wspólnotą i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2019, 09:47

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie, które rozglądają się za odpowiednią firmą zajmującą się zarządzaniem wspólnotami mieszkaniowymi polecam skontaktować się z www.zarzadca-pboczar.eu Tam pracują profesjonaliści, na których można polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Odśnieżanie Liczba postów: 17 Grupa: Wspólnoty m... W poszukiwaniu chlorku magnezu przeznaczonego do zwalczania śliskości spowodowanej gołoledzią, lodem, ubitym śniegiem itd. polecam zajrzeć do https://www.sol-d...
  • Zabudowa balkonu Liczba postów: 136 Grupa: Wspólnoty m... Jak zabudowujecie balkon to tutaj https://gardenspace.pl/meble-balkonowe macie ofertę na meble i dodatki do niego. Ja długo szukałem czegoś do siebie i dopiero....
  • Firma sprzątająca Liczba postów: 46 Grupa: Wspólnoty m... Airozone ozonowało moje mieszkanie i teraz wnętrze jest wolne od nieprzyjemnych zapachów, a ja mogę cieszyć się czystym powietrzem . Naprawde polecam wam zapozn...
  • Zarządzanie i Administracja Nieruchomościami Liczba postów: 68 Grupa: Wspólnoty m... Berberis ma mnóstwo funkcji związanych z zarządzaniem. Po prostu zróbcie to tak, aby to miało ręce i nogi, sensownie to poukładajcie. Nic się nie zmieni z dnia....
  • balkon Liczba postów: 11 Grupa: Wspólnoty m... Tutaj https://doba.pl/wroclaw/artykul/3-pomysl y-na-urzadzenie-przytulnego-balkonu-stwo rz-swoja-mala-oaze-w-miescie/46707/17/no a123 możecie poczytać różne porady...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 369

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >