Zasłony

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

15 października 2009, 13:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej,

Powiedzcie co sądzicie o zasłonach?
Z tego co widze niewiele osób je ma...
Ale mi jednak się podobają...
Czy Wy używacie ich jeszcze?
Jak tak to poradźcie jak ładnie je upinać żeby wnętrze wyglądało efektownie.
Jaki materiał wybrac, żeby pomieszczenie nie wyglądało ciężko i ponuro.

Pozdrawiam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2009, 13:25

ja również jestem zwolenniczką zasłon i nie podoba mi się jak u kogoś ich nie ma. Okno bez zasłon nie ma żadnego uroku. a jak je upinać i jaki materiał to nie powiem Ci konkretnie musisz poprzeglądać różne strony gdzie są aranżacje wnętrz i tam zobaczysz jakie upięcie zasłon najbardziej Ci się podoba. :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2009, 13:33

hmmm a masz może jakieś zdjęcia?
Takie przykładowe żebym mogła zobaczyć jak wygląda to u Ciebie...
Wiadomo w internecie można znaleść różne ale zazwyczaj ciężko samemu upiąć tak jak robią to profesjonaliści do zdjęć na pokaz...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2009, 13:58

niestety nie posiadam zdjęć i nie mam możliwości, żeby je wstawić na forum. Także bardzo mi przykro. Poniżej podam link do strony, na której jest pokazane upięcie zasłon, ja mam tak samo upięte w salonie z tą różnicą, że inny kolor zasłon :D wzorowałam się właśnie na tej fotce z tej strony. Ciężko dość jest tak upiąć i wiele razy zaczynałam od nowa. Po kilku próbach w końcu się udało :lol:

http://www.bonprix.p/bp/offer.htm?cat=5.14.396.1.13.2.&pr=20 833

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2009, 14:06

Link nie działa...
Chyba musi pani poprawić ten link...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2009, 14:09

brakuje jedynie literki "l" skasowałam przez pomyłkę, przepraszam za utrudnienia i podaje jeszcze raz poprawny link:

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=5.14.396.1.13.2.&pr=2 0833

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2009, 14:20

Bradzo dziękuję...
A ma Pani takie zasłony czy bardziej kryjące?
Ja mam mniejsze okna i nie będzie to wyglądać aż tak efektownie ;(

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2009, 14:27

ja mam identyczne wręcz bym powiedziała zasłony, różnią się tylko kolorem. Nie widziałam takiego upięcia w mniejszych oknach więc nie mogę powiedzieć, jak będzie to wyglądało. Można się jedynie domyślać, że w oknie będzie jakby za dużo dekoracji i wszystko się zleje w jedną całość, przez co straci urok :(

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2009, 03:21

Te zasłony z obrazka można jeszcze upiąć na bokach. Optycznie dobrze może to zagrać przy mniejszych oknach, o ile zasłonki nie będą zbyt "ciężkie"
Ogólnie w tym przypadku lambrekin daje niezły efekt.

Moim zdaniem zasłony to podstawa. Bez nich okno jest "bez jaj". Wybrane w odpowiednich barwach nadają przytulności i ciepła. Ważne jest też ich sposób upięcia i design lambrekinu :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2009, 14:09

Znalazłam świetne zasłony na dekoria.pl Super sklep, duży wybór i bardzo konkurencyjne ceny. Kupiłam u nich tez pled i poduszki na sofę - stylowo bardzo to wszystko wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >