Pragnę wykonać zasłony do salonu własnoręcznie. Zakupiłam już odpowiednie tkaniny, teraz rozmyślam jaką taśmę do nich wszyć. Jaka sprawdzi się najlepiej przy szynie sufitowej? Tak aby układały się w ładną i równomierną falę?
offline Co_ffee inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline KateB kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: hade040 praktykant |
Telfort Webmail also has many powerful integrations for other Telfort services like our VoIP service or Telfort TV. You can take advantage of these by simply entering your email address on any page to access them without ever leaving Telfort's website! This is great if you want to place an order or make changes in one place instead of having to do it over multiple websites www.Telfort.nl |
| |
offline Kynandele praktykant
|
Znalazłam idealną alternatywę dla ukochanych zasłon, rolet itp. A to jest folia lustra weneckiego https://www.folie-expert.pl/folia-lustro-weneckie Powierzchnia folii ma doskonałe właściwości odblaskowe. Dzięki temu dobrze chroni pomieszczenia przed intensywnym światłem słonecznym. Wygląda też bardzo estetycznie z zewnątrz. Bardzo mi się podoba. |
| |
offline mois33 majster
|
Fajne i nie drogie maskownice do karnisza można kupić w super cenie w sklepie internetowym https://podlogi24.net/sztukaterie-listwy-maskujace-karnisze- do-ukrycia-karniszy-o_c_1597_1.html zajrzyj, a na pewno coś dla siebie wybierzesz. Według mnie jest to jeden z ciekawszych sklepów z takimi dodatkami. |
| |
Reklamy Google | |
offline librabam praktykant
|
Znalazłam idealną alternatywę dla ukochanych firan i żaluzji, a jest nią wenecka folia lustrzana. Folia tego typu posiada doskonałe właściwości odbijające na swojej powierzchni, co skutecznie chroni pomieszczenia przed intensywnym nasłonecznieniem. Jego wygląd zewnętrzny jest również estetyczny. Naprawdę to lubie doodle baseball |
| |
offline Acynig doświadczony
|
|
| |
offline Stefan1432 doświadczony
|
|
| |
Gość: medication praktykant |
|
| |