Zastanawiam się czy adoptować psa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

18 stycznia 2016, 14:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej. Jak w temacie - mam ostatni dylemat w kwestii adopcji psa. Czy według Was jest to lepsze niż kupno pieska u hodowcy? Jakie macie o tym zdanie? Tu są ludzie, którzy oddadzą psa nawet za darmo. Myślicie, że warto z tego skorzystać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 18:29

Ja bym na Twoim miejscy się nawet nie zastanawiał i wziąłbym psa ze schroniska. Gdybym miał możliwości to tak bym właśnie zrobił.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2016, 20:30

Proponuję adopcję :) jest tyle psiaków w potrzebie. Po co wydawać kasę, lepiej dać dom i uszczęśliwić bidę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2016, 09:18

Ze schroniska! To najlepsze rozwiązanie. Jednak Tobie nie chodzi o adopcję a wrzucenie linka do reklamy, szkoda :(

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2016, 13:10

Ja mam od szczeniaka, który pewnie trafiłby do schroniska.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2020, 17:54

Adoptowanie psa to moim zdaniem zawsze super pomysł. :) Ja mam już dwa psiaki i je kocham nad życie. :) A ostatnio jeszcze w sklepie https://anthillshop.pl/ kupiłam sobie mrówki i terrarium, więc mam kolejne małe pupile. ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2020, 12:25

Posiadam adoptowanego Goldena z fundacji. To najlepsze co w życiu zrobiłam!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2021, 11:19

Pies to najlepsze co mnie w życiu spotkało :) Jeśli już zdecydujesz się na psiaka to koniecznie kup mu wygodną budę do domu. Widziałam takie budy w sklepie internetowy https://www.obroza-elektryczna.pl/domki-dla-p sow/.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2021, 14:19

Adopcja psa to bardzo poważna decyzja. Musisz być na to gotowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2021, 10:13

Zdecydowanie adoptować! W schroniskach jest tyle piesków które tylko czekają na kochającego właściciela. I nie jest prawdą, że taki pies nie jest posłuszny, bywa niewdzięczny. Wiele przeżył, potrzebuje tylko czasu aby się przystosować do nowej sytuacji i dużo serca. Psy z hodowli i tak znajdą właściciela a nawet jeśli nie to będą żyć w dobrych warunkach. Jak już zdecydujesz się na adopcję to potrzebne gadżety, akcesoria znajdziesz tutaj https://johndog.pl/produkt/miska-bialo-szara- 13-cm/. Ta miseczka to u nas hit, mój pies niejadek z niej zjada wszystko.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >