Gość: SklepnarzedziowyBD praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Hubert praktykant |
Raczej trudno się z tym nie zgodzić bo o ile mi wiadomo Soudal to największy producent tego rodzaju produktów (w Polsce pewnie mniej niż w innych krajach, bo nadal nie rozumiemy, ze kilka zł więcej to nie kwestia ceny tylko jakości i wydajności) i rzeczywiście dla mnie to synonim profesjonalnego produktu. Do tego dostęp plus za dostępnośc jak nie w markecie budowlanym to w internecie można znaleźć i to w cenach bardzo przystępnych - [przy kilku opakowaniach poelcam tu http://www.piankisklep.pl/]. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że moim zdanie pianka zimowa poradzi sobie z zatrzymaniem ciepła w domu polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz donic doniczek podstawek zapraw suchych sufitów podwieszanych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Na pewno warto postawić na jak najwyższą jakość wybranego materiału do ocieplenia domu, jeżeli chcielibyście poszerzyć swoją wiedzę m.in na temat pianki poliuretanowej to zajrzyjcie sobie tutaj https://sobir.pl/pianka-poliuretanowa/ jest materiałem termoizolacyjnym, który jest produkowany przez reakcję polimeryzacji poliuretanu z różnymi rozpuszczalnikami. Chętnie poznam Wasze spostrzeżenia, jakie macie podejście do tego rozwiąznia. |
| |
Gość: ufisixuyed praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bridgettekr1 praktykant |
|
|
Zatrzymaj ciepło w domu - zimowa pianka Soudal
«
Powrót do artykułu: Zatrzymaj ciepło w domu -... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Prawidłowe wykonanie hydroizolacji w łazience - na... Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re...
- Winda z panelem dotykowym czy klasycznymi przycisk... Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Windy można montować także w budynkach które są już od dawna oddane do użytku. Trzeba sprawdzić tylko jakie są dostępne opcje, skontaktować się ze sprawdzonym w...
- Elewacja domu Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...
- Fasada budynku jaką elewację wybrać Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Dom powinien mieć dobrze wykonaną elewację. Klinkier jest materiałem ponadczasowym, który dobrze łączy się z innymi materiałami, jak również j...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 388 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...