offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tonka34 praktykant
|
Oczywiście na pewno są sposoby:) Zależy jaki zamek, niektóre są podobno nie do pokonania (na szczęście). Ale w przypadku nagłego zatrzaśnięcia najlepiej wezwać firmę, na pewno wyjdzie szybciej i bezpieczniej niż samodzielne kombinowanie. Jak już podawałam, znaną mi ofertą jest http://www.moje-pogotowie-zamkowe.pl/naprawa- zamkow.html Otworzą zacięte mieszkanie, samochód, robią naprawy zamków, w Warszawie i kilku innych miastach |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wermm praktykant |
|
| |
Gość: MArkia_koper78 praktykant |
moja córka kiedys zartrzasnęla się w domu, wezwaliśmy z mężem http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/ i w pół godziny było po sprawie. działają Szybko i niezwodnie., |
| |
offline patent.x inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec
|
Nie ma domowych sposobów na zatrzaśnięte drzwi. Albo jest ktoś złodziejem i wie jak je otworzyć albo jest specjalistą od lookpickingu czyli otwierania drzwi bez klucza. Domowym sposobem można jedynie przewiercić wkładkę, niszcząc ją bezpowrotnie. Później jest sporo dłubania aby już zniszczoną wkładkę wyciągnąć z zamka. |
| |
Gość: slotang praktykant |
Pogotowie Zamkowe Poznań – skorzystałem z weekend. Miałem problem z otworzeniem drzwi do mieszkania. Numer znalazłem właśnie w internecie. Zadzwoniłem, przyjechali i załatwili temat. Bardzo sprawnie to poszło i co najważniejsze drzwi działają poprawnie. Tu macie namiar: http://www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl/ |
| |
offline theme fachowiec
|
Tak na przyszłość dla zapominalskich co zatrzasnęli
sobie klucze. Samo rozwiercenie wkładki i wbicie jej na
chama młotkiem do domu nie zawsze pomaga. Trzeba jeszcze
obrócić mechanizm zamka który przecież ma wysunięte
rygle. Do tego szarpanie się z zawiasami bez otworzenia
zamka też nie ma sensu, bo są w drzwiach bolce
antywyażeniowe albo wręg francuski (przy niektórych
drzwiach drewnianych). |
| |
offline ODB.com.pl doświadczony
|
Bardzo trudno jest odpowiedzieć na to pytanie z perspektywy
forum, nie wiedząc o jaki model drzwi chodzi, najtrudniej
będzie oczywiście jeżeli masz na myśli drzwi
antywłamaniowe. Można zacząć od prostych metod jak
wybić je z zawiasów lub przewiercić zamki. Niestety to
zajmuje trochę czasu. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Absolutnie. Wybijanie z zawiasów to gwarancja uszkodzenia
ościeżnicy. Dzięki temu jest ona do wymiany wraz ze
skrzydłem. W takim wypadku to wolałbym odkuć miejsce
gdzie są kotwy i po prostu wyjąć całe drzwi ze ściany.
Dewastacja na tym samym poziomie. |
|
Zatzaśnięte dzwi do mieszkania
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...