Zatzaśnięte dzwi do mieszkania

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

7 maja 2017, 12:31

Zgadzam sie: good 0 bad

No najlepiej zostawić to zadanie sprawdzonej firmie. W kwestii awaryjnego otwierania drzwi (także samochodów) mogę polecić www.pankluczyk.eu z Białegostoku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2017, 17:16

Bez przesady. Taki człowiek pomoże przy otworzeniu sprawnej wkładki. Przy uszkodzonej wkładce i tak trzeba będzie wiercić, więc każdy jakąś tam wiertarkę u siebie ma i wie jak się nią posługiwać. Uważać trzeba tylko aby wiertło na początku nie ześlizgnęło się z wkładki, bo uszkodzi powierzchnię drzwi. W bliskiej odległości od wkładki jest ona zasłonięta szyldem od klamki, a dalej będzie już to widać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2017, 09:14

Dokładnie tak jak piszesz. Najlepiej jest jednak pozostać wiertłem na wkładce, bo uszkodzenie powłoki drzwi nie jest wskazane. Mam na myśli drzwi stalowe. Może jest tam blacha w ocynku, ale zadrapanie wiertłem może uszkodzić do żywej blachy. A co gorsza można wgnieść skrzydło tak, że będzie to widać poza szyldem. Przy ewentualnym uszkodzeniu pokusiłbym się o jakieś zabezpieczenie powierzchni lakierem.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2017, 08:07

Mi w zeszłym roku zamek odmówił posłuszeństwa, mogłem kluczem kręcić i kręcić a zamek się nie otwierał. Myślałem, że mnie krew zaleje! Pierwsza myśl, to idę do sąsiada po narzędzia i coś pogrzebię, może się uda coś zrobić i zamek się otworzy. I to kolejny błąd jaki zrobiłem. Uczciwie powiem, że w takich sytuacjach naprawdę nie ma sensu bawić się samemu w awaryjne otwieranie skoro nie ma się na ten temat pojęcia. Czy zatrzaśnięte drzwi, czy zepsuty zamek warto wezwać fachowca. To, że mieszkam w Warszawie to korzystałem z usług http://www.pogotowie-zamkowe-warszawa-24h.pl/ . Panie Jarku, bardzo dziękuje za pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2018, 14:15

Wystarczy wezwać firmę, która zajmuje się otwieraniem zatrzaśniętych drzwi. Ja ostatnio miałem taki problem i zgłosiłem się do firmy www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl Zajmują się otwieraniem drzwi wejściowych, samochodów oraz wymianą zamków.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2018, 16:29

Można w prosty sposób namierzyć taką firmę. Wystarczy jechać na najbliższy komisariat i zapytać czy nie maja w bazie takiej osoby, bo policja często korzysta z usług takich ludzi i na pewno chętnie podpowiedzą do kogo się zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2018, 09:34

Moim zdaniem nawet fachowiec "złota rączka" poradzi sobie z zatrzaśniętymi drzwiami, ważne jest to aby posiadać odpowiednie narzędzia oraz mieć doświadczenie w tej kwestii. Daj znać czy udał się je otworzyć.

PasjonaciPodlogi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2018, 08:42

Dokładnie - trzeba wezwać ślusarza, ale niestety nie zawsze wszystko jest po naszej myśli, bo to wszystko zależy od drzwi i czasami może to potrwać. U nas na szczęście otwieranie drzwi katowice jest na porządku dziennym i ślusarze doskonale wiedzą, co robić.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2019, 08:12

Ślusarz powinien rozwiązać podobny kłopot. Gdy moje drzwi zostały zatrzaśnięte to postanowiłem skorzystać ze ślusarskich usług zaoferowanych przez http://noproblemlublin.pl/ . Nie ulega wątpliwości, iż był to trafiony wybór. A ja wreszcie dostałem się do swoich czterech ścian!

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2019, 14:21

Kiedyś nie mogłam dostać się do auta.. Coś było nie tak ze stacyjką i pojawił się problem. Musiałam jakoś dojechać do pracy, a niestety autobusy nie kursują tam gdzie mieszkam. Uratowała mnie wtedy firma http://www.cezarpoznan.pl/ . Uporali się z autem, a ja mogłam dotrzeć do pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >