Zatzaśnięte dzwi do mieszkania

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

23 grudnia 2020, 09:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z oferta firmy AMB z Olsztyna https://amb.olsztyn.pl/, która oferuję sprzedaż i profesjonalnym serwisie sprzętu transportowego. Polecam zapoznać się z ich całościową ofertą na stronie bo mają naprawdę szeroki wybór.

Ten post był edytowany przez elwirowaania dnia: 23 grudnia 2020, 09:03
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2021, 12:43

Na terenie Trójmiasta mogę polecić ślusarza z najlepszeotwieranie Mi awaryjnie otwierał drzwi do mieszkania, szybko, sprawnie bez dodatkowych kosztów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2021, 19:02

No nic, każdemu się może zdarzyć! Także i ja padłem ofiarą takiego kłopotu przez co zgłosiłem się do https://bkperfekt.pl/slusarstwo/ Otrzymana pomoc umożliwiła rozwiązanie kłopotu z zatrzaśniętym zamkiem i dostałem się do pomieszczenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2021, 13:34

No to wiadomo, że sami w większości sobie nie poradzimy w takiej sytuacji dlatego trzeba szukać sprawdzone roboty ślusarskie bielsko biała akurat ma wielu tych specjalistów dlatego ja się nie martwię, bo w razie zablokowania zamka to wiem gdzie zadzwonić żeby szybko przyjechali i naprawili.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >