Zawiesia, Liny, Łańcuchy

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

8 lipca 2013, 08:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak chodzi o zawiesia-polecam LINEX!! Współpracują z Laboratorium Badawczo - Konstrukcyjnym Zawiesi więc wytrzymałość jest gwarantowana Wszystkie rodzaje zawiesia przechodzą wszystkie wymagane badania Dyrektywy Maszynowej UE. Linex-zapraszam tutaj!!
Pozdrawiam!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2014, 14:52

Zawiesia łańcuchowe to kupuję tylko w firmie ehak24 PL. W żadnej innej nie mają takich korzystnych cen i bardzo szerokiego asortymentu. Ostatnio kupiłem tam też wciągniki elektryczne przejezdne ELD z jazdą wózka dwubiegową i byłem pod wrażeniem jakości materiałów z których zostały wyprodukowane. Sa maksymalnie zabezpieczone przed korozją. Hamulec działa bezpośrednio na ciężar bez obciążania sprzęgła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2014, 18:10

Ja akurat uważam, że wiele firm / sklepów ma konkurencyjne stawki tylko trzeba się umieć za tym rozejrzeć. Ostatnio dla przykładu znalazłem sklep internetowy Superzawiesia.plze sprzętem Komstalu i ceny można negocjować. Bardzo sobie chwalę tę współpracę, szybko i na temat, a zawiesia łańcuchowe moim zdaniem bardzo OK.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2014, 20:35

Ja często kupuję od Brano, są wg mnie niezawodni. Faktycznie możesz sobie poprzeglądać, jakie mają w ofercie produkty, na ich stronie internetowej. Z nietypowym / dużym zamówieniem warto dzwonić jak Ci radzi kolega Marek.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 14:46

Ja natomiast polecam kupować przez sklep internetowy www.ezawiesia.pl. Znajdziecie tam zawiesia pasowe, zawiesia liniowe, zawiesia łańcuchowe, zawiesia wężowe i nie tylko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2014, 14:51

Użytkownik Gość: Mariusz_D napisał: Ja natomiast polecam kupować przez sklep internetowy
www.ezawiesia.pl. Znajdziecie tam zawiesia pasowe, zawiesia
liniowe, zawiesia łańcuchowe, zawiesia wężowe i nie
tylko.

ezawiesia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 15:46

No Brano to porządna firma, ja od nich zamawiałem swego czasu liny stalowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 16:39

Liny możesz też sobie zamówić w sklepie online www.superzawiesia.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2014, 23:15

Ja już od dłuższego czasu kupuję zawiesia na ehak24 pl, mają najlepsze ceny na rynku, sprzęt jest świetnej jakości i nie muszę czekać tygodniami na dostawę, jak to się zdarzało w innych firmach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2014, 12:21

Zawiesia kupuję tylko na ehak24 pl. Próbowałem już w wielu sklepach, ale albo nie było towaru na stanie i czekać Bóg wie ile, albo cena taka, że głowa boli. Tutaj mam szybko, tanio i jakościowo bez zarzutu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
  • PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
  • Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
  • Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
  • Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 283

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >