Zestaw solarny opinie ATLANTIC POLSKA

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

14 kwietnia 2011, 21:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś z Was posiada kolektor Atlantic Polska do ogrzewania wody ? Co mozecie napisać czy możecie polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2011, 13:25

ja mam ten

dla zainteresowanych cały katalog do pobrania w .pdf ze strony Atlantic (plik 37 MB)

http://atlantic-polska.pl/katalog_pdf/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2011, 20:31

Czy naprawdę nie ma tu Klientów Atlantic Polska ? Liczę na opinie o kolektorach realnych użytkowników ...

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• problem z kranem Liczba postów: 10 Grupa: Robimy inst... Witam, Problem, który Pan opisuje, wskazuje na obecność powietrza w instalacji wodnej, co może mieć kilka przyczyn: Nieszczelność na ssaniu pompy – jeśli inst...
  • zawory Liczba postów: 76 Grupa: Robimy inst... Mój szwagier zamawiał zawory właśnie z zawory.org i był zadowolony. Mowił, że są spoko i wydają się naprawdę dobrej jakości. Do tej pory wszystko ok, a zakładał...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 74 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • Oferta pracy dla Projektanta Instalacji Sanitarnyc... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Nasz klient, wiodący wykonawca zaawansowanych technologicznie inwestycji sanitarnych w tym systemów grzewczych, poszukuje do działu projektów osoby na stanowisk...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 797 Grupa: Robimy inst... Jeśli potrzebujesz profesjonalnego montażu zbiorników na gaz płynny, firma https://sa-art.pl/. to najlepszy wybór. Dzięki ich doświadczeniu i wiedzy masz pewnoś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19560 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 426

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >