Złe kredyty

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

10 maja 2021, 18:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla mnie żaden kredyt nie był dobry patrząc z punktu nadpłacanych odsetek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2021, 09:21

Jestem zdania, że każdą umowę kredytową należy najpierw przeczytać, żeby poznać warunki na jakich udzielany jest kredyt

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2021, 20:37

Użytkownik szalkaartur napisał: Jestem zdania, że każdą umowę kredytową należy
najpierw przeczytać, żeby poznać warunki na jakich
udzielany jest kredyt

Tu się zgadzam. tylko czasami te umowy sa pisane takim językiem, że nie jest łatwo przez to przejść. Dobrze chyba w takim przypadku to skonsultować z prawnikiem. Często mogą być stosowane zapisy, które są średnio dobre. Mogą byc nawet niezbyt zgodne z prawem. nikt z nas nie jest prawnikiem by miec taką wiedzę. Jak są kancelarie, takie jak fenix, które specjalizują się w prawie finansowym, bankowym, to warto z nich korzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2021, 18:01

Dlatego lepiej skorzystać z platformy sprzedażowej Lombi.com aniżeli brac kredyt. Na pewno macie jakieś wartościowe ale niepotrzebne rzeczy w domu, z Lombi.com można je szybko sprzedac

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2021, 21:01

Czasami trzeba do takich złych kredytów podejść z prawnikiem. Bo sytuacja może być różna, zalezy jakie kredyty i ile ich jest. Umowy też mogą być dziwne. Nie tylko frankowe mają buble w zapisie. A jak wpadamy w spirale kredytową i nie mamy wyjścia to opcja jest upadłość. Ostateczne rozwiązanie. Znajomy tak miał. Jednym kredytem spłacał kolejne. I ciągle inni chcieli dawać kolejne. To jak hazard. Cieżki przypadek do wyrwania sie. Samemu. Mu pomaga kancelaria Fenix z Warszawy. Właśnie idą drogą upadłosci, by wyjść na czysto. Nowe życie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2021, 14:31

No niestety. Nie każdy kredyt będzie atrakcyjny dla klienta. O ile w przypadku mniejszych kwot nie jest to takie straszne to już przy np. kredycie hipotecznych kiepskie warunki mogą powodować ogromne straty. Dlatego jeśli kredyt to z ekspertem kredytowym. Polecam tego https://tomaszwostal.pl/, bo pomógł wielu osobom. Zna się na temacie, ma doświadczenie. Co ważne za jego usługę nie trzeba płacić. Także na współpracy można tylko zyskać.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2021, 19:39

[quote=zaremba.radek]Czasami trzeba do takich złych kredytów podejść z
prawnikiem. Bo sytuacja może być różna, zalezy jakie
kredyty i ile ich jest. Umowy też mogą być dziwne. Nie
tylko frankowe mają buble w zapisie. A jak wpadamy w
spirale kredytową i nie mamy wyjścia to opcja jest
upadłość. Ostateczne rozwiązanie. Znajomy tak miał.
Jednym kredytem spłacał kolejne. I ciągle inni chcieli
dawać kolejne. To jak hazard. Cieżki przypadek do wyrwania
sie. Samemu. Mu pomaga kancelaria Fenix z Warszawy.
Właśnie idą drogą upadłosci, by wyjść na czysto. Nowe
życie.

Mnie przydałaby się taka pomoc przy kredycie w słynnych frankach. Dzięki temu kredytowi mam mieszkanie lecz czuję się bardzo oszukana i mam nadzieję, że można z tym coś zrobić przy wsparciu z prawnikiem. Umówię się na konsultację, jestem ciekawa ich opinii.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2021, 13:23

Dużo osób ma problem ze spłatą zobowiązań, gdy wezmą ich za dużo... W takiej sytuacji warto przemyśleć konsolidację http://kbctfi.pl/gdzie-jest-mozliwa-konsolida cja-chwilowek-gdzie-po-pozyczke-na-splate-chwilowki/ . Wzięcie kredytu to bardzo odpowiedzialna decyzja, dlatego nie można do niej podejść zbyt pochopnie.

Ten post był edytowany przez zbuntowany_anioł dnia: 6 września 2021, 12:54
Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2021, 10:09

Dlatego ja polecam Wam korzystać z usług doradców finansowych ja dzięki temu trafiłem na ofertę https://frankowy-kredyt.pl/ i bardzo sobie chwalę, ponieważ kredyt we frankach okazał się dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Możecie sobie wejść na tą stronę i doczytać o szczegółach.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2021, 10:03

Warto korzystać z usług doradców, ale nie każdy to robi przykład kredytu frankowego. W każdym razie zawsze jest wyjście z opresji i odsyłam do artykułu https://twojprogrampit.pl/ile-trwa-sprawa-fra nkowa/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
  • Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
  • Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...
  • Jaka drukarka do małej firmy Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Jeśli szukasz drukarki etykiet do firmy, mogę polecić sklep https://general-id.pl/drukarki-etykiet. Mają szeroki wybór modeli – od tych bardziej kompaktowych do...
  • Prezent dla rodziców Liczba postów: 74 Grupa: Trudne tema... Moim zdaniem voucher na masaż Wrocław może być doskonałym pomysłem na prezent. Warto coś takiego sprawić swoim rodzicom.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 432

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >