Złoto w aranżacji wnętrza - nie tylko na święta!

« Powrót do artykułu: Złoto w aranżacji wnętrza -... | « Powrót do grupy: Wnętrza

27 kwietnia 2017, 10:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem zdania, że złoto naprawdę dobrze prezentuje się w aranżacjach wnętrz, zarówno klasycznych, w starym stylu, jak nowoczesnych. Złoto płatkowe służy nie tylko do renowacji zabytków, ale może się przydąć np. do wykończenia ścian w łazience. Ciekawie wygląda też złota terakota, a do tego jest trwała. Ja w swoim domu zainwestowałem w takie wykończenia, a więcej info o złocie znajdziecie na stronie firmy Edan http://edan.krakow.pl/, która prowadzi sprzedaż artykułów pozłotniczych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2018, 11:43

Mi kolor złoty kojarzy się głównie ze świętami. Uwielbiam go szczególnie w połączeniu z czerwienią i to właśnie w takim kolorze dodatkami dekoruje mieszkanie. Zastanawiając się nad wystrojem wnętrza na święta warto wybrać jeden kolor przewodni lub kilka pasujących do siebie tak, by wszystkie dodatki tworzyły spójną całość. Jeżeli ciężko znaleźć ozdoby bo kolor jest nietypowy, dobrym rozwiązaniem jest kupno ozdób ręcznie malowanych. Dzięki temu sami możemy wybrać zestawienie kolorystyczne, które nas interesuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2021, 09:16

Ja jestem fanem złota i zawsze podobały mi się takie elementy wyposażenia jak mini monstrancja pozłacana w kościołach, hostie i tak dalej. Te przedmioty wykonane są z wielką starannością oraz estetyka.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 311

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >