Jestem zdania, że złoto naprawdę dobrze prezentuje się w aranżacjach wnętrz, zarówno klasycznych, w starym stylu, jak nowoczesnych. Złoto płatkowe służy nie tylko do renowacji zabytków, ale może się przydąć np. do wykończenia ścian w łazience. Ciekawie wygląda też złota terakota, a do tego jest trwała. Ja w swoim domu zainwestowałem w takie wykończenia, a więcej info o złocie znajdziecie na stronie firmy Edan http://edan.krakow.pl/, która prowadzi sprzedaż artykułów pozłotniczych.
Gość: AlVin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Karmat praktykant
|
Mi kolor złoty kojarzy się głównie ze świętami. Uwielbiam go szczególnie w połączeniu z czerwienią i to właśnie w takim kolorze dodatkami dekoruje mieszkanie. Zastanawiając się nad wystrojem wnętrza na święta warto wybrać jeden kolor przewodni lub kilka pasujących do siebie tak, by wszystkie dodatki tworzyły spójną całość. Jeżeli ciężko znaleźć ozdoby bo kolor jest nietypowy, dobrym rozwiązaniem jest kupno ozdób ręcznie malowanych. Dzięki temu sami możemy wybrać zestawienie kolorystyczne, które nas interesuje. |
| |
Reklamy Google | |
offline extorro majster
|
Ja jestem fanem złota i zawsze podobały mi się takie elementy wyposażenia jak mini monstrancja pozłacana w kościołach, hostie i tak dalej. Te przedmioty wykonane są z wielką starannością oraz estetyka. |
|