Zmiana sposobu użytkowania budynku mieszkalnego

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

27 lutego 2017, 22:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzień dobry. Planuję otworzyć działalność gospodarczą w domu jednorodzinnym - część pokoju przeznaczę na pracownię krawiecką gdzie postawię dwa stoły - jeden pod maszynę do szycia, a drugi do wykrajania materiałów. Profil zakładanej działalności to produkcja i sprzedaż w sklepie internetowym. Działalność będę prowadzić samodzielnie, bez zatrudniania dodatkowych pracowników. Nie zakładam dużej produkcji - od kilku produktów na miesiąc do dwóch trzech dziennie. Czy w tej sytuacji następuje zmiana sposobu użytkowania budynku mieszkalnego?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2017, 12:58

Jeśli chodzi o maszyny do szycia i ogólne wyposażenie, to polecam zainwestować w naprawdę dobry sprzęt. Ja większość wyposażenia swojego zakładu krawieckiego kupiłam w http://www.bosmann.com.pl/ - bardzo szeroki asortyment i dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2018, 19:27

Na naszym rynku znajdziemy dzisiaj wiele fajnych sprzętów tego rodzaju. Powiedzcie mi jednak proszę, jaka maszyna do szycia dla dziecka będzie odpowiednia? Pomyślałam o takim modelu marki Brother https://www.ultramaszyna.com/sklep/-/s/produk t/maszyna-do-szycia-brother-kd144-little-angel .
Chcę sprawić mojej córce fajny prezent na Dzień Dziecka, ponieważ ostatnio bardzo interesuje ją szycie, nie do końca jednak wiem, na która maszynę postawić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 19:07

Taka pracownia krawiecka, to super sprawa. Tutaj https://sklep.ivex.pl/kategorie/wstazki-tasie mki/tasmy-rypsowe.html warto sobie zerknąć . Jest tam ciekawa pasmanteria, w której można zrobić kompleksowe zakupy. Wybór jest naprawdę spory. Cenowo sklep prezentuje się bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 14:05

Akurat trzeba przyznać, że Kontenery mieszkalne to szybkie i niedrogie rozwiązanie, które sprawdzi się jako domek letniskowy lub tymczasowe mieszkanie. Dzięki zastosowaniu płyty PIR do izolacji, kontenery utrzymują komfortową temperaturę przez cały rok. Dodatkowo, różne opcje wyposażenia wnętrz (kuchnia, łazienka, ogrzewanie) sprawiają, że mieszkanie w takim kontenerze to naprawdę przyjemność. Warto się przekonać co jest w stanie zaproponować w tym zakresie producent JDJ Kontenery.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert pra... Garaż blaszany postawiony na działce, na której trwa budowa domu, może być traktowany jako tymczasowy obiekt budowlany, jeśli służy do przechowywania narzędzi b...
  • parking Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Sytuacja, którą opisujesz, może być skomplikowana, dlatego warto rozpatrzeć kilka kluczowych aspektów. Umowa przedwstępna: Jeśli w umowie przedwstępnej, spisan...
  • Działka rolna a budowa Liczba postów: 8 Grupa: Ekspert pra... Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://agrosam.eu/ , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Agrosam z najróżniejszymi akcesoriami i c...
  • Zakończenie budowy a dwa budynki na jednym pozwole... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Witam, Pozwolenie na budowę, obejmuje całość zamierzenia budowlanego, a więc w Pana przypadku budynek mieszkalny jednorodzinny oraz budynek gospodarczy. Uzyska...
  • Droga dojazdowa Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert pra... Drogi tymczasowe to niezastąpione rozwiązanie na placach budowy i podczas organizacji eventów. Dzięki nim zyskujesz stabilne podłoże i łatwy dostęp do dowolnego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19530 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >