Gość: Janeatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adam45 kierownik
|
Ja polecam firmę www.akint.pl, która wykonuję badania termowizyjne. Oprócz badań termowizyjnych firma oferuję wiele innych usług z zakresu zakresu bezpieczeństwa i ekspertyz technicznych nieruchomości. |
| |
Reklamy Google | |
offline RomaZ praktykant
|
Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania. |
| |
Gość: Kamilwirtual praktykant |
Sprawdzenie mieszkania przed zakupem warto zrobić ze specjalistą. Dodatkowo zwróć uwagę na standard wykończenia, czy w bloku/apartamentowcu są rozwiązania smart. Jakiej firmy jest stolarka okienna, jakie drzwi itd. Ja zdecydowałem się dzisiaj na zakup mieszkania z rynku pierwotnego w Poznaniu. Na https://www.kapitanatgarbary.pl/ znalazłem ofertę na Mieszkania Kapitanat Garbary. Idealna lokalizacja, blisko rynku, blisko rzeki. Na pewno po ślubie chciałbym tam się wprowadzić. Oferta jest bardzo dobra więc nie będę czekał, aż ktoś sprzątnie mi apartament sprzed nosa. |
|
Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem !
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...
- Wynajem Apartamentów na Wyspach – Porady i Wskazów... Liczba postów: 1 Grupa: Rynek pierw... Hej! Jeśli szukasz pięknych plaż i nie chcesz wydawać fortuny, polecam rozważyć wyspy greckie, takie jak Kreta czy Santorini. Są tam dostępne liczne apartamenty...