Zwolnienie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

14 sierpnia 2017, 10:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam pewne problemy z jedną osoba pracującą w mojej firmie i zastanawiam sie JAK MOŻNA ZWOLNIĆ PRACOWNIKA?. Tak aby było to wszystko zgodne z prawem i w ogóle. Nigdy nikogo nie zwalniałem i zupełnie nie wiem jak to zrobić. Ktoś z was może mi cos podpowiedzieć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

przedwczoraj, 22:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto zapoznać się z artykułem na temat zwolnień lekarskich po ustaniu zatrudnienia https://grupaprogres.pl/umowa-b2b-co-oznacza- i-czy-warto-sie-na-nia-decydowac/ Podsyłam go, ponieważ zawiera istotne informacje o prawach pracowników i procedurach związanych z takimi sytuacjami. Artykuł może okazać się niezwykle pomocny dla osób, które zastanawiają się nad tym, co zrobić w przypadku choroby po zakończeniu umowy o pracę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gadżety firmowe Liczba postów: 102 Grupa: Trudne tema... Nawiązanie współpracy z dostawcą gadżetów reklamowych jak https://bluecollection.gifts/pl/ to inwestycja, która przynosi długofalowe korzyści. Wartość takich u...
  • หวยยี่กี Lottovip: หวยราย 15 นาที ลุ้นได้ตลอดวัน Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... หวยยี่กี Lottovip คือทางเลือกสำ รับผู้ที่ต้อ การลุ้นรางวัล ตลอดวัน ด้วยการออกผลท ก ๆ 15 นาที ทำให้คุณสามาร แทงหวยและมีโ กาสถูกรางวัลไ ด้อย่างต่อเนื อง ไม่ว่าจะเป็...
  • หวยยี่กี Lottovip: หวยราย 15 นาที ลุ้นได้ตลอดวัน Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... หวยยี่กี Lottovip คือทางเลือกสำ รับผู้ที่ต้อ การลุ้นรางวัล ตลอดวัน ด้วยการออกผลท ก ๆ 15 นาที ทำให้คุณสามาร แทงหวยและมีโ กาสถูกรางวัลไ ด้อย่างต่อเนื อง ไม่ว่าจะเป็...
  • Firmy które produkują ubrania Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z odzieżą dla ko...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 321 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chcesz porad to na pewno inwestuj w dobre szkolenia dla siebie jak i swoich pracowników. Pozytywnie wpłynie to na ich morale jak i kompetencje a także pr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 208

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >