offline Rubiku majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Poziomka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline berserker inżynier
|
Ja tam wole klasyczne metalowe, może z jakąś fikuśną końcówką np takie. http://megastore.pl/94129,Mardom-Karnisz-Stop cena-pojedynczy-16mm-Plomien-srebrny-mat-200.html |
| |
offline mogilany fachowiec
|
żyłkowy karnisz to nie jest to dobry pomysł. Przede wszystkim nie będzie trwały. Może zobaczysz karnisze okienne w sklepie Gardinia. Ja tam do swojego wnętrza znalazłam nowoczesne metalowe. |
| |
offline donpedro majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline misza doświadczony
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
Gość: crasty praktykant |
Karnisze żyłkowe wyglądają fajnie, ale tylko w nowoczesnych wnętrzach, takich o minimalistycznym charakterze. Jeśli lubisz dekoracyjne pomieszczenia to polecam eleganckie karnisze metalowe. Mi najbardziej do gustu przypadł7y mosiężne, z kryształkami Swarovskiego. |
| |
offline Tendina_pl praktykant
|
|
| |
offline karol95 praktykant
|
Sprawdź ofertę Impulso ;) |
Ten post był edytowany przez karol95 dnia: 9 września 2014, 16:04 | |
|
Żyłkowy karnisz
«
Powrót do grupy: Karnisze
Ostatnio na forum
- Karnisze elektryczne? Liczba postów: 61 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
- rolety rzymskie Liczba postów: 92 Grupa: Karnisze Chciałabym zamówić rolety Poznań. Głównie chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Zależy mi na firmie z wieloletnim doświadczeniem, która oferuje fachowe dora...
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 3 Grupa: Karnisze Pewnie dużo osób skorzysta z projektowanie instalacji elektrycznej . To jest naprawdę bardzo dobra oferta dla wielu osób.
- Nieestetyczne dziury po karniszach Liczba postów: 7 Grupa: Karnisze Jednotorowe szyny sufitowe https://karniszowe.pl/sklep/karnisze/jed notorowe to praktyczne i proste rozwiązanie do każdego wnętrza. Jakie są Wasze doświadczenia....
- Upierdliwe czyszczenie karniszy Liczba postów: 1 Grupa: Karnisze Witam! Od czasu do czasu robię poważniejsze sprzątanie i zawsze mam problem z karniszami. Mam w dwóch pokojach okna parami, a w każdym pomieszczeniu karnisze są...