offline ![]() pingwin praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() hybryda praktykant
![]() |
Dużą masz budowę? Sąsiadów w okolicy? Patrz na to co najważniejsze Spalanie/Cena/hałas. Szkoda że nie napisałeś do ilu chcesz kupić. Trochę poszperałem i znalazłem uniwersalny wg mnie agregat http://barracuda.sklep.pl/11-agregat-pradotworczy-barracuda- 5500-3f.html |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: forumowicz praktykant |
Jestem w trakcie budowy i na początku zastanawiałam się
nad kupnem agregatu prądotwórczego, ale później
doszedłem do wniosku, ze bardziej opłacałoby się
wypożyczyć w jakiejś firmie budowlanej. I tak też
zrobiłem. |
| |
![]() Gość: karaluch praktykant |
Jeśli to nadal aktualne, to polecam Tobie takie agregaty prądotwórcze. Najlepiej sięgnąć po sprawdzonych producentów. Czasami lepiej kupić, niż wypożyczyć - trzeba dokładnie zastanowić się nad czasem użytkowania. |
| |
![]() Gość: gfded praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() januszkk kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Isiek fachowiec
![]() |
Wszystko zalezy od tego jaka jest to firma. Jakiej mocy
agregat kupujesz. Czy włącza się on wtedy kiedy Ty
naciskasz przycisk czy kiedy po prostu braknie prądu. Sam
jestem zdania,że jeśli kupujesz agregat z myślą
korzystania z niego przez długie lata to warto jest
zainwestować w coś porządnego co Ci się tak łatwo nie
popsuje. Niestety ale tanie chińskie agregaty sa dość
zawodne i mają kiepskie serwisy. Mogę zasugerować kontakt
z firmą Eneria: |
| |
offline ![]() Bhp-serwis13.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Heniu543 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() House-technology.pl doświadczony
![]() |
To na jaki agregat się zdecydujesz o jakiej mocy, zależy
poniekąd od tego jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć
na ten cel i podaj więcej szczegółów,a wtedy już
będziemy w stanie dopasować dany model. Warto kupić coś
przyszłościowego na wypadek awarii prądu. |
|
ageragat
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Logistyka Liczba postów: 46 Grupa: Moja budowa Jeśli ktoś szuka szerokiej gamy usług logistycznych od transportu po magazynowanie i usługi specjalistyczne. To na pewno warto rzucić okiem na pełną ofertę Rhen...
- Podatki Liczba postów: 65 Grupa: Moja budowa Jeżeli potrzebujecie doradztwa z zakresu prawa lub podatków, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law - rejestrac...
- Dotacje na budowę domu Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa Jestem na etacie załatwiania papierów na pozwolenie budowę domu itp . Chciałbym się dowiedzieć czy są dofinansowania do nowych budynków ? Słyszałem o czystym po...
- Kanalizacja Liczba postów: 278 Grupa: Moja budowa Jeśli szukalibyście dobrego rozwiązania w zakresie zabudowy rur w łązienkach, polecam zastanowić się nad gotową już zabudową z płyt karton gips. Jasne, że mozna...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 51 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....