offline dronka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Agustinbok praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Arnii praktykant |
|
| |
offline dronka majster
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
A co z kalibracją? Jak często ją robicie? Tutaj https://lucann.pl/alkomaty-kalibracja.html najczęściej kosztuje to 60 zł. Ja póki co swój alkomat kalibrowałam za darmo (to był gratis do zamówienia) i sprawdzam, jakich kosztów mogę się teraz spodziewać. |
Ten post był edytowany przez patiko dnia: 3 września 2018, 08:16 | |
| |
Reklamy Google | |
offline kaktu doświadczony
|
swojego alkohita x50 kalibruję raz na rok, zalecane jest 6-12 miesięcy albo przed wykonaniem 3500 pomiarów, trzeba doczytać przy swoim modelu jak często zalecają kalibrować, w tym moim kalibracje są w cenie i jak wysyłam to po paru dniach sprzęt jest u mni e zpowrotem |
| |
Gość: Arnii praktykant |
|
| |
offline kaktu doświadczony
|
|
| |
Gość: Arni79 praktykant |
Ok. dzięki. Nawet nie przypuszczałem, że to rocznie moze tyle wychodzić. Choć z tego, co przeglądałem to i tak przy używaniu indywidualnym ilość pomiarów jest na tyle duża, że raczej należy okresowo kalibrować niż ze względu na ilośc pomiarów. Ostatecznie idzie do mnie pod choinkę model x60. Długo zastanawiałem się nad konkretnym modelem, aż opcja prezentu na życzenie okazała się najkorzstniejsza.. |
| |
offline dronka majster
|
|
|
alkomat
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
- Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
- Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
- Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
- Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...