Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: Arni79 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
Alkomat w zależności od ilości ewentualnych użyć,inny potrzebny będzie na budowie, inny w małej firmie czy dla potrzeb indywidualnych kierowcy. Jedno jest pewne, kupować trzeba wiarygodne urządzenia, które dają pewność pomiaru, ten spełnia na pewno https://lucann.pl/alkomat-iblow.html |
| |
Reklamy Google | |
offline dronka majster
|
|
| |
Gość: Online Loans praktykant |
|
| |
Gość: Awatar praktykant |
dronka, ja od przeszło 2 lat używam alkohit x50 i jestem zadowolony. Wystarczy dbać o kalibracje, co jakiś czas i można być pewnym, że pokaże fałszywych wyników. A o to przede wszystkim chodzi. Po co przepłacać, skoro pokazują to samo, co policyjne, a są od nich tańsze. |
| |
Reklamy Google | |
offline kranken inżynier
|
|
| |
|
| |
offline dronka majster
|
Na darmo, chyba, żeby nie testowac bez alkoholu, ot tak z ciekawości, bo wtedzy szybciej minie limit pomiarów, po którym alkomat wymaga kalibracji. Ale powiem z naszego doświadczenia, że ok, pierwsze weekend to głównie zabawa i dmuchanie co chwilę, ale potem to już rzeczywiście następnego dnia przed wsiadaniam za kółko obowiązkowe dmuchanko dla każdego :) |
| |
Za "szybko" przeczytałem i na darmo - za darmo, He, he,he. A powaznie na poczatku każdy się trochę bawi alkomatem, nawet jeżeli to jest kolejny tego typu nabytek. Kwaśne jabłko - czemu nie sprawdzić, itd. Alkohity mają możaliwość wykonania dużej ilości pomiarów na jednej kalibracji, że jak alkomat nie jest wykorzystywany w firmie, to nie ma co się ograniczać z testowaniem zawartości alkoholu. |
| |
offline dronka majster
|
|
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸