offline ![]() thalia doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Piotr_ek doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: BennyRax praktykant |
|
| |
offline ![]() Majkel90 doświadczony
![]() |
Ja też jestem zdania, że alkomaty alkohit są najlepsze. Albo jedne z najlepszych. Zresztą przejrzyj sobie tutaj, masz fajny wybór: http://euroalkomat.pl/alkomaty-alkohit;) |
| |
![]() Gość: MichaelTes praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() thalia doświadczony
![]() |
Kupiłam w końcu elektochemicznego alkohita x50, fajny sprzęci, sporo osób mi go polecało, wszyscy pełnoletni domownicy go używają :) przydał się przez wakacje, bo sporo mieliśmy wesel, imprez a wiadomo nawet jak się wypije kieliszek szampana to ja zawsze miałam jakiś lęk że potem na alkomacie wyjdzie powyżej 0,2 a takmogłam od razu sprawdzić czy mogę kierować czy nie |
| |
offline ![]() dronka majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: Jameswed praktykant |
|
| |
![]() Gość: Johnwed praktykant |
|
|
alkomat
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- deweloper katowice Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Czy czytaliście opinie o deweloperze zanim kupowaliście lokal?
- deweloper katowice Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Zastanawiasz się nad zakupem mieszkania w miejscu, które zapewni Ci spokój i wygodę? Osiedle Włoska oferuje nowoczesne mieszkania w otoczeniu zieleni. Szczegóło...
- Śląsk detektyw Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... No właśnie! Skoro jesteśmy w temacie to jak mowa o detektyw śląsk to do kogo uderzać? Zależy mi na pełnym profesjonalizmie. Mam nadzieje, ze mi pomozecie i podp...
- Wózek w podróż Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Dobrze Ci polecili. Wózek elegancki już z samego wyglądu, ale też świetnie wpasuje się w Twoje potrzeby, więc na pewno będzie lekki, szybciutko się składa i daj...
- Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 495 Grupa: Trudne tema... Szukając zdrowych alternatyw dla słodkich przekąsek, krem z orzechów laskowych może być świetną opcją. W porównaniu do tradycyjnych słodyczy, zawiera mniej cukr...