A jakie są koszty ogrzewania elektrycznego? Podaj nieco
więcej szczegółów bo na forum można znaleźć sprzeczne
informacje, poza tym często ludzie nie mają wyboru i są
skazani na węgiel, jak pisałem powyżej: alternatywa to
np: ekogroszek z dobrego i pewnego źródła.
www.Smarttrans.net.pl
offline Smarttrans.net.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline termik majster
|
wiecie co a ja znowu się zastanawiam nad gazówką. Serio, tak czytam,latam i się orientuje nie jest to drogie. A w sumie jak dobrze się to rozegra to system jest bezobsługowy. Nie trzeba też się martwić o pozwolenia, jakieś plany, przygotowanie podłoża, bo czytałem że na przykład firma amerigas, chyba najpopularniejsza jak na razie robi to za nas, obsługa, przeglądy,serwis też oni. Węgla nie chce bo to kłopot, tym bardziej że będę miał dom wielopokoleniowy i dziadkowie to już raczej z węglem rady nie dadzą. |
Ten post był edytowany przez termik dnia: 13 lutego 2017, 10:06 | |
| |
offline zawadowski kierownik
|
Raczej nie radze gazem palić... zwłaszcza w zimie... Lepiej trochę się wykosztować i kupić piec na eko- groszek i ogrzewać dom w ten sposób. My jeden sezon paliliśmy gazem i przyszedł nam dość spory rachunek. My zaopatrujemy się w tym składzie http://www.multiwegiel.pl/. |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline belka inżynier
|
Dobrze, ze szukacie alternatywy dla węgla. Niestety ten ostatnio nie należy do najlepszych ... zastanówcie się nad gazem. To bardzo ekologiczne ogrzewanie, posiadając dom można założyć taki zbiornik na ogródku lub pod nim. Większość papierkowych formalności załatwi za Ciebie amerigas. Wystarczy się zgłosić do handlowca z tej firmy. |
| |
|
|
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline belka inżynier
|
Zdecydowanie gaz jest najlepszy! Moim zdaniem taniej wychodzi w kosztach miesięcznych jakie rodzina przeznacza na ogrzewanie. W dodatku węgiel mają w końcu zlikwidować, także nic innego nie zostanie do ogrzewania, tym bardziej ekologicznego. Pellet mnie jakoś nie przekonuje. Domki mogą wydzierżawić od amerigas zbiornik, podpisując umowę na 12 msc. |
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
|