aranżacja sypialni

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

22 stycznia 2018, 12:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się w 100% ze stwierdzeniem, że wygodne łóżko to podstawa sypialni. My mamy w naszym domku drewniane łóżko od Arbory: http://arbora.com.pl i sprawdza się super- wygodne, trwałe, jednak drewno to drewno.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2018, 12:58

Aranżacja małej sypialni może być wyzwaniem, ale nie musi. Dobry plan i przede wszystkim dobrze Dobrana, jasna kolorystyka ścian i wyposażenia mogą zmienić niewielką przestrzeń nie do poznania.

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2018, 13:20

Mi się udało zmieścić szafę, łóżko, komody i biurko do sypialni. I wbrew pozorom całość nie jest przytłaczająca.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2018, 09:26

Pewnie, że łóżko jest ważnym elementem aranżacyjnym sypialni, szczególnie to duże dobrze przyciąga wzrok. Korzystnie wybrać takie solidne np, drewniane - bo wtedy masz pewność, że posłuży na lata. Popatrz chociaż na Strzyżowską Arborę: www.arbora.com.pl, fajne meble w korzystnej cenie. :D

Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 9 lutego 2018, 09:27
Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2018, 10:22

Warto pomyśleć o meblach z litego, sosnowego drewna do sypialni: łóżka, komody oraz pozostałych. Solidność i wysoka jakość gwarantowana i przecież właśnie o to chodzi. zobaczcie nasze kolekcje na AnraMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2018, 15:06

Ja dużo dodatków do domu takich jak pościel, firany i tym podobne w sklepie www.takaposciel.pl. Bardzo fajny sklep w, którym można kupić wyżej wymienionych rzeczy w bardzo dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2018, 11:36

W kwestii aranżaji sypialni, polecam zwrócić uwagę również na meble tapicerowane, a tak się składa że ich szeroki wybór znajdziecie na naszej stronie, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2018, 08:39

Ja jestem zachwycona tą sypialnią: https://www.facebook.com/technistonePolska/photos/a.15318502 03729969.1073741830.1511356425779347/1951915321723453/?type= 3&theater Podoba mi się, że jest minimalistyczna, nowoczesna i jednocześnie bardzo luksusowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2019, 10:46

Przeglądnij jakieś czasopisma, które dadzą trochę inspiracji ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2019, 11:02

A jakie dodatki kupiliście do sypialni? Ja postawiłam głównie na tekstylia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 234

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >