offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() domatorka20 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Eccelent kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
Urzekła mnie ta sypialnie. Strasznie podoba mi się pomysł wykorzystania przestrzeni. Jak dla mnie super http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57600,80933 05,Sypialnia__spanie_na_okraglo.html?i=0 :lol: |
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() fenny doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Adriusz doświadczony
![]() |
Kilka pomocnych porad odnośnie sypialni - aranżacja sypialni :) |
| |
offline ![]() Calamus Rotan praktykant
![]() ![]() |
Sypialnia przedstawiona na zdjęciu przez fenny jest ciekawym rozwiązaniem dla loftu czy dla dużego apartamentu. Styl ma fajny buduarowy, troszkę jednak przyciemny. Więcej wrzosu (w jakim jest pościel na łóżku, beżu i byłoby lepiej. Ja bym wybrała inne łóżko, drewniane z szlachetnego, egzotycznego drewna. |
| |
offline ![]() Szalonymax majster
![]() |
|
|
aranżacja sypialni
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...