Ale jak znaleźć taką dobrą?Znajomi robili projekt w firmie http://www.pro-studio.pl/ Wyszło bardzo fajnie.Plusem jest to że od wielu lat istnieją na rynku.Podobają się mi ich aranżacje.Na co jeszcze zwrócić uwagę? Cena nie jest kryterium.
offline rysiek1 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline denikaa majster
|
Szukanie po stronach firm bezpośrednio lub pytanie
znajomych. Jeśli podoba nam się portfolio danej firmy,
odpowiada nam styl, w którym projektuje, to na pewno
będziemy również zadowoleni. To chyba najprostszy
sposób, by firma i jej aranżacje w naszym mieszkaniu
spełniły nasze oczekiwania. Jeśli mamy zamiar
przestawiać ściany to najlepiej znaleźć firmę, gdzie
projektant nie tylko projektuje, ale także jest
architektem. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: majkelo8 praktykant |
Ja ostatnio korzystałem z usług pani Jachalskiej. Bardzo szybko sprawnie i efektownie wyszło. Polecam bo warto. Gwarantuje że będziesz miał zrobione według założeń a efekt końcowy powali Cię z nóg (przynajmniej tak było w moim przypadku) Kontakt poprzez stronę ... www.jachalska.com |
| |
Gość: nowoczesny praktykant |
Wiele aranżacji znajdziesz |
| |
Gość: Marta1245 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: decoroom praktykant |
|
| |
offline Włodek doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Włodek dnia: 4 kwietnia 2013, 14:08 | |
| |
Gość: Ed Hypsteric praktykant |
Z własnych doświadczeń mogę polecić w Krakowie (ale chyba działają też w jego okolicach) firmę Intellio designers. Bardzo mają konkretne podejście do klienta i przekonujące projekty. Jeszcze pół roku temu nie dałbym się za żadne skarby namówić na pomoc, ale jak zacząłem sam się zajmować urządzaniem, adaptowaniem mieszkania to o mało... Gdybym miał ich wiedzę i doświadczenie sam bym sobie ten remont zrobił, ale nie mam więc musiałem zapłacić :( Ale nie żałuję, bo są tego efekty :))Nie latałem po sklepach jak głupi, nie marnowałem czasu, miałem święty spokój. I mieszkanie wygląda tak jak chciałem. |
| |
offline 1lazienka_pl majster
|
Jeżeli chodzi o aranżację wnętrz,to jestem zdania,że powinniśmy sami spróbować swoich sił,wykazać się odrobiną kreatywności. Potem satysfakcja jest tym większa,a jeśli ktoś szuka ciekawych dodatków do wyposażenia swojej łazienki,to zapraszam na www.1lazienka.pl |
| |
offline majkale fachowiec
|
Mogę Wam polecić firmę która zajmuje się aranżacją i
projektowaniem zieleni: usługi ogrodnicze warszawa. Korzystałem
niedawno z ich usług i jestem pod wrażeniem - szczególnie
na punkcie ilości ciekawych rozwiązań które u mnie
zastosowali. |
|