aranżacja wnętrz jaka firma ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

29 stycznia 2013, 14:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Ale jak znaleźć taką dobrą?Znajomi robili projekt w firmie http://www.pro-studio.pl/ Wyszło bardzo fajnie.Plusem jest to że od wielu lat istnieją na rynku.Podobają się mi ich aranżacje.Na co jeszcze zwrócić uwagę? Cena nie jest kryterium.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2013, 11:48

Szukanie po stronach firm bezpośrednio lub pytanie znajomych. Jeśli podoba nam się portfolio danej firmy, odpowiada nam styl, w którym projektuje, to na pewno będziemy również zadowoleni. To chyba najprostszy sposób, by firma i jej aranżacje w naszym mieszkaniu spełniły nasze oczekiwania. Jeśli mamy zamiar przestawiać ściany to najlepiej znaleźć firmę, gdzie projektant nie tylko projektuje, ale także jest architektem.
Jeśli ktoś poszukuje firmy z Warszawy to polecam zajrzeć na www.tetatet.eu, może komuś przypadnie do gustu styl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2013, 01:48

Ja ostatnio korzystałem z usług pani Jachalskiej. Bardzo szybko sprawnie i efektownie wyszło. Polecam bo warto. Gwarantuje że będziesz miał zrobione według założeń a efekt końcowy powali Cię z nóg (przynajmniej tak było w moim przypadku) Kontakt poprzez stronę ... www.jachalska.com

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2013, 13:50

Wiele aranżacji znajdziesz
Nasz sklep http://www.nowoczesneplytki.pl to miejsce, w którym dokonają Państwo zakupów produktów do wymarzonej łazienki, salonu, kuchni, tarasu, biura i każdą inną powierzchnię.
W naszym sklepie mogą państwo liczyć na profesjonalną i fachową obsługę.
Zadowolenie klienta to dla nas sprawa priorytetowa. W naszej ofercie posiadamy płytki ceramiczne, płytki podłogowe, płytki ścienne, flizy, terakotę, klinkier i mozaiki renomowanych Polskich i zagranicznych producentów m.in: Opoczno, Ceramika Paradyż, Tubądzin, Cersanit, Ceramika Gres, Nowa Gala, Ceramika Końskie, Domino, Milo.
W naszym sklepie warto robić zakupy, ponieważ ceny produktów są średnio o 30% niższe niż w sklepach tradycyjnych. Nasza oferta stale ulega aktualizacji o pojawiające się na rynku nowe kolekcje wielu producentów płytek ceramicznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2013, 20:29

U mnie w domu szlała frima JB Design, mieli tyle pomysłów na aranżacje i wystrój... a wyszło znakomicie. Jestem zachwycona wystrojem i szczerze polecam JB Design:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2013, 18:17

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych pracownicy firmy DecoRoom z Warszawy składają najserdeczniejsze życzenia. Dużo radości, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów i udanych aranżacji!
www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 14:07

Użytkownik white napisał: tak się zastanawiam, czy podczas generalnego remontu mojego
mieszkania nie zatrudnić firmy projektującej wnętrza.
tylko pytanie, jaką wybrać i na jakiej podstawie??

Przeglądałam różne oferty i najbardziej, jak na razie
spodobała mi się firma n-design. Mają bardo fajne
projekty, a ceny też niezbyt wysokie.

Czy ktoś może współpracował już z tą firmą i
podzieli się ze mną wrażeniami. A może znacie jakieś
inne dobre firmy??

Chodzi Ci o tą firmę: http://nickel-design.pl/? Mogę ich polecić, bo robili mi kuchnię i są naprawdę dobrzy. A w jakiej okolicy szukasz? Może jeszcze kogoś polecę

Ten post był edytowany przez Włodek dnia: 4 kwietnia 2013, 14:08
Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2013, 20:59

Z własnych doświadczeń mogę polecić w Krakowie (ale chyba działają też w jego okolicach) firmę Intellio designers. Bardzo mają konkretne podejście do klienta i przekonujące projekty. Jeszcze pół roku temu nie dałbym się za żadne skarby namówić na pomoc, ale jak zacząłem sam się zajmować urządzaniem, adaptowaniem mieszkania to o mało... Gdybym miał ich wiedzę i doświadczenie sam bym sobie ten remont zrobił, ale nie mam więc musiałem zapłacić :( Ale nie żałuję, bo są tego efekty :))Nie latałem po sklepach jak głupi, nie marnowałem czasu, miałem święty spokój. I mieszkanie wygląda tak jak chciałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2013, 10:06

Jeżeli chodzi o aranżację wnętrz,to jestem zdania,że powinniśmy sami spróbować swoich sił,wykazać się odrobiną kreatywności. Potem satysfakcja jest tym większa,a jeśli ktoś szuka ciekawych dodatków do wyposażenia swojej łazienki,to zapraszam na www.1lazienka.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2013, 19:58

Mogę Wam polecić firmę która zajmuje się aranżacją i projektowaniem zieleni: usługi ogrodnicze warszawa. Korzystałem niedawno z ich usług i jestem pod wrażeniem - szczególnie na punkcie ilości ciekawych rozwiązań które u mnie zastosowali.
Ceny mają poza tym bardzo przystępne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 137 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 614

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >