offline ![]() KamilDrogowski kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kapitan kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() misia091 praktykant
![]() |
Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi
wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w
dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i
goście byli zachwyceni. Zabawa z gadżetami, śmieszne
zdjęcia i natychmiastowe pamiątki – to zawsze świetnie
się sprawdza. |
| |
offline ![]() barto776 kierownik
![]() |
Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się organizowaniem eventów firmowych, to polecam Wam sprawdzić firmę WSevent, która w ofercie posiada m.in. organizacja konferencji . |
| |
![]() Gość: hillarycb7 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Anitacut praktykant |
|
| |
offline ![]() green6 fachowiec
![]() |
W kontekście imprez integracyjnych, wiele firm decyduje się na organizację wydarzeń poza biurem. imprezy integracyjne poznań mogą odbywać się w malowniczych lokalizacjach, co sprzyja wzmocnieniu więzi zawodowych. Uważam, że takie spotkania są doskonałą okazją do oderwania się od codziennych obowiązków. Myśląc o tym, warto rozważyć różnorodność form aktywności, od zabaw team-buildingowych po relaksujące wieczory tematyczne. |
|
atrakcje na imprezę
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Panele akustyczne sufitowe Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Czy ktoś z Was korzystał z paneli akustycznych sufitowych AcouCloud PET od Mega-Acoustic https://www.mega-acoustic.pl/sklep/acouc loud-pet-akustyczne-panele-sufi...
- usługi i produkcja CNC Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... W precyzyjnych zastosowaniach przemysłowych, gdzie liczy się równomierne i dokładne nanoszenie kleju, ogromne znaczenie mają odpowiednio dobrane dysze. Zaskoczy...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 120 Grupa: Firmy budow... Projektowanie stron www to nie tylko estetyka, ale także funkcjonalność i UX. Często widzę strony, które wyglądają świetnie, ale są zupełnie nieintuicyjne w obs...
- Promocja firmy Liczba postów: 105 Grupa: Firmy budow... Dynamiczny rozwój technologii, w szczególności cyfrowej, oraz coraz łatwiejszy i powszechniejszy dostęp do niej, przyczynia się do przenoszenia wielu działań do...
- Księgowa Liczba postów: 74 Grupa: Firmy budow... Polecam wam firmę https://www.tacho-kontrol.pl/prowadzą księgowość i kadry