Gość: instalator praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline lukaszeczek94 praktykant
|
Witam, osotatnio kupowałem napędy do bram |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Yuras praktykant |
|
| |
Gość: Yuras praktykant |
|
| |
Gość: pawelosz praktykant |
ja też mogę polecić porządną firmę http://www.auto-bram.pl/ zamawiałem u nich bramy wraz z automatyką, jestem zadowolony z ich produktów |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tejersa praktykant |
|
| |
Gość: atio praktykant |
automatyka bramowa to przydatna rzecz, można ją dość niedrogo zamówić u http://e-automatydobram.pl/ ja kupowałem niedawno tam |
| |
offline frankmank praktykant
|
Decyzja o wyborze odpowiedniej bramy wjazdowej powinna być podyktowana kwestią funkcjonalności. Zarówno brama jak i furtka będą intensywnie eksploatowane i warto dołożyć wszelkich starań, by korzystanie z nich było proste oraz przyjemne. Nie oznacza to jednak, że funkcjonalne bramy wjazdowe muszą być mało eleganckie. Wokół samego ogrodzenia i bramy powinien być też utrzymany porządek, stąd przyda się sprzątanie po remoncie i utrzymanie takiego stanu później. |
Ten post był edytowany przez frankmank dnia: 4 września 2017, 17:13 | |
| |
offline Koprobo inżynier
|
Brama i furtka to jedna z ważniejszych "dekoracji" z zewnątrz domu. Wiele osób przywiązuje do tego sporą uwagę. Ostatnio z żoną poświęciliśmy dwa dni na szukanie w internecie dobrej firmy, która się tym zajmie i zrobi nam na wymiar takie coś jak chcemy. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Pro Ogrodzenia, ponieważ mają indywidualne podejście do klienta a co najważniejsze ich bramy są bardzo estetyczne :) Jak zamontujemy to pochwalę się jakimś zdj. |
| |
offline Kluiza doświadczony
|
|
|
automatyka bramowa
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.