balustrady - jakie macie ??

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

27 lipca 2018, 04:08

Zgadzam sie: good 0 bad

W naszym przypadku ogromnym urozmaiceniem okazały się balustrady zamówione od https://www.glass-inox.com.pl/ . Jakość, porządne wykonanie a przede wszystkim wysoka estetyka nadały pozytywnego wpływu dla naszego domu. To był świetny wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2018, 07:49

W domu drewniane wykończone szkłem, efekt genialny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2018, 11:01

Stal węglowa okazała się idealnym materiałem pod balustradę do domu. Firma www.pphumetalmix.pl jako jedna z nielicznych posiadała taki materiał pod balustradę. Wygląda schludnie i nowocześnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2018, 12:09

Ja mam z tego sklepu i jestem mega zadowolona http://techniczny.sklep.pl/ uważam, ze to była jedna z lepszych decyzji jaką podjęłam kupując je właśnie tutaj. Polecam jak najbardziej. Co do cen i jakości jak najbardziej. Fajnie się z nimi wpsółpracuje

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2018, 23:33

Jesli chodzi o balustrady balkonowe to wybór padł na takie, które zostały wykonane ze szkła hartowanego. Jakość nie do zastąpienia! Dzięki http://inox-art.com.pl/ udało nam się zrealizować marzenie odnośnie posiadania takich balustrad. Są świetne!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2018, 14:15

U nas są drewniane. Od zawsze na szczescie i w domu rodzinnym żony i moim były zarowno schody jak i wlasnie balustrady robione z drewna. To naprawde bardzo solidny material. Matka też przez lata byla zakochana zarówno w parkiecie w domu, jak i w schodach. Pielegnowała pamietam co sobote. Kiedys też nie było takich srodkow jak teraz... W tym momencie żeby utrzymac drewno w dobrym stanie wystarczy raz do roku czy nawet na 2 lata pomalować olejem do parkietu luxdecor i drewno jest odpowiednio zabezpieczone i odświezone pod katem kolorystyki i samej struktury słoja

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2018, 10:50

Kutą balustradę razem z bogatymi elementami dekoracyjnymi przygotowała nam firma www.pphumetalmix.pl i w mogę powiedzieć że ta realizacja naprawdę dodała magii wnętrzu domu

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2018, 10:10

My mamy balustrady nierdzewne z firmy z, której mamy schody czyli z firmy https://wroblewskidesign.pl/. Warto skorzystać z ich oferty bo ceny mają bardzo konkurencyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2019, 14:08

U nas w domu tez mamy balustrady nierdzewne bo a trwałe i praktyczne i my takie balustrady zamawialiśmy w firmie www.stalnierdzewna-gren.pl. Firma zaoferowała nam bardzo dobre ceny i zamówienie zrealizowali szybko i sprawnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2019, 09:56

Jeżeli w dalszym ciągu zastanawiacie się nad wyborem balustrady do swoich schodów to polecam zwrócić uwagę także na nasze propozycje MBM.org.pl w razie pytań służymy pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19498 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >