balustrady szklane

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

8 kwietnia 2016, 12:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Szklana balustrada prezentuje się naprawdę fajnie,więc czemu by nie pokusić się o jej zamontowanie wewnątrz domu. Jedyne na co należy zwrócić uwagę,to fakt ze dosyć szybko się brudzi,więc już wcześniej musimy zaopatrzyć się w dobre środki do pielęgnacji,które znajdziecie na www.HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2016, 22:53

Ja sobie też zamawiałem balustrady szklane do schodów w salonie z firmy Faza. Szkło jest ładnie wykończone, estetyczne zes obą połączone + dodatne poręcze ze stali nierdzewnej. Wnętrze salonu jest nowoczesne więc takie rozwiązanie jest w sam raz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2016, 09:33

Mi osobiście bardzo podobają się takie szklane balustrady,szczególnie wewnątrz domu,bo na zewnątrz do schodów lepszą opcją jest ocynkowana stal.

Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2016, 15:33

U nas w domu zastanawialiśmy się nad odpowiednim wyborem balustrady. Stawialiśmy na klasyczną drewniana balustradę lub własnie szklaną. Wygrała szklana :)ze względu na swój specyficzny wygląd jak by ktoś szukal dobrego wykonawcy i dobrej firmy która robi takie balustradki ti mogę polecić tę firmę http://szklarzokuniew.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 12:32

Na zewnątrz polecam postawić na metalowa balustradę,która dodatkowo można ocynkować,tak aby nie wdała się rdza,akurat tym się zajmujemy i chętnie pomożemy na CynkowanieWikans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2016, 09:25

U moich znajomych świetnie prezentuje się szklana balustrada z http://linealsystem.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:34

Mowa o balustradzie zewnętrznej czy wewnętrznej? Bo to przecież zasadnicza różnica. Ta wewnątrz domu może być śmiało szklana,co więcej- zapewni nam to oryginalność i pewien styl,natomiast balustradę zewnętrzną również proponuję z ocynkowanej stali.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2016, 11:40

My zamawialismy balustrade szklaną z firmy www.dubielglass.pl. Bardzo ładnie to wyszło i jestesmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2016, 15:25

Ciekawe, jednak obawiałbym się przy małych dzieciach...

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2020, 21:21

czy szkalne sa dalej popularne?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 528

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >