Ja szczerze mówiąc nie przepadam za tymi bardzo nowoczesnymi aranżacjami. Moim zdaniem po prostu te aranżacje są zbyt mocno przekombinowane. Rozumiem, że niektórzy lubią łączyć ze sobą różne style w jedno, ale ja jednak jestem tradycjonalistą i stawiam na tradycyjne połączenia. Wydaje mi się, że te nowe są zbyt awangardowe i nie pasują do większości mieszkań. Poza tym często ludzie wydają duże pieniądze na te aranżacje co dla mnie jest kompletnie niezrozumiałe , ponieważ zawsze można samemu spróbować swoich sił i urządzić dom tak jak się komuś podoba, a nie tak jak ktoś sobie wymyślił zupełnie obcy
offline Zsexdr praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline macza doświadczony
|
Mi wręcz odwrotnie tego typu aranżacje bardzo się
podobają i liczę, że w niedalekiej przyszłości
właśnie w takim stylu będę miała dom. |
| |
Reklamy Google | |
offline DomyHybrydowe doświadczony
|
Czasem bywa tak, że te aranżacje które są modne i
nowoczesne nie trafiają w nasz gust i trzeba szukać innego
rozwiązania, akurat w tej kwestii mamy bardzo szerokie pole
manewru. Modny jest ostatnio np: beton architektoniczny oraz
panele szklane 3D. |
| |
offline kozakantek majster
|
|
| |
offline ledoweczka praktykant
|
Wg mnie podwieszany sufit, np w kuchni to świetna sprawa. A jak się go dobrze podświetli to już wgl bajka. Oświetlenie LED sufitowe to jedno z lepszych rozwiązań, żeby to jakoś tandetnie tylko nowocześnie wyglądało. |
Ten post był edytowany przez ledoweczka dnia: 25 kwietnia 2018, 13:22 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ozzy34 praktykant |
Mnie się bardzo podobają aranżacje nowoczesne, ale z wyraźnym nawiązaniem do klasyki jednak :) Lubię też wnętrza skandynawskie. Super projekty widziałam np. na stronie http://www.krzysztof-ziolkowski.pl, coś w tym klimacie bardzo mi odpowiada. |
| |
offline karola12 kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 5 lipca 2018, 13:26 | |
| |
offline MKK-budownictwo.pl majster
|
|
|