Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
To może w takim razie zwróć uwagę na dachówki które znajdują się w ofercie producenta Braas, czyli najsłynniejsze modele Celtycka Lumino, Turmalin, Teviva Cisar oraz Rubin 13V które świetnie sprawdzają się przez lata jako jedno z najtrwalszych pokryć dachowych. Natomiast ich blachodachówki panelowe również wypadają całkiem obiecująco szczególnie Quadro o profilu płaskim. |
| |
Reklamy Google | |
offline dawid2302 praktykant
|
U siebie mam dachówkę ceramiczną, jest cięższa, ale uważam, że ładniej się prezentuje. Skorzystałem z usług podnośnikiem koszowym. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Przede wszystkim wygląda obiecująco dachówka ceramiczna, betonowa. Natomiast w przypadku lekkich rozwiązań jednak blachodachówka panelowa. Pogoda dopisuje, także wspólnie z Braas można zrobić naprawdę piękny dach z trwałą dachówką o dobrych warunkach gwarancyjnych i opcją 15 letniej gwarancji systemowej. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Zgadzam się, że w zakresie wyboru pokrycia dachowego warto rozważyć zakup dachówki bądź blachoadchówki w modnym modelu i kolorze. Co do propozycji to zdecydowanie wygrywa Braas bo ilość modeli oraz ich wykonanie nie pozostawia żadnych uwag, tak samo jak warunki gwarancyjne. |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Najszerszy wybór modeli zarówno dachówek ceramicznych, cementowych oraz blachodachówek znajdziesz w ofercie producenta Braas, który również zadbał o odpowiednie zestawienie akcesoriów dachowych i możliwość skorzystania z usług ich doświadczonych certyfikowanych dekarzy, ale również do oferty dołożyli izolacje nakrokwiowe Icopal. |
| |
Gość: adpawel35 praktykant |
|
| |
Gość: jekelan praktykant |
Przy realizacjach z elementów stalowych, aluminiowych czy z innych metali potrzeba nowoczesnego parku maszynowego takiego jakim dysponuje firma https://metaloskraw.pl/ z Chorzowa gdzie frezowanie czy toczenie CNC nie stanowią problemu. |
| |
offline Maryan doświadczony
|
Wiem, że szeroki wybór blach trapezowych ma w swojej ofercie Regamet. Osobiście bardzo tą firmę polecam, bo sam mam ich blachę na dachu, sprawuje się i wygląda świetnie. Więc nie sądzę, żeby z trapezem miało być inaczej, także polecam zapoznać się z tym, co oferują. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸