blacha trapezowa

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

31 grudnia 2019, 09:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja natomiast zdecydowanie mogę polecić Ci wybór trwałego i jednocześnie pięknego dachu na lata, dlatego do których na pewno należy dachówka ceramiczna jak Turmalin, Rubin13V, czy Topas który również otrzymał nagrodę za design.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2020, 21:56

To może w takim razie zwróć uwagę na dachówki które znajdują się w ofercie producenta Braas, czyli najsłynniejsze modele Celtycka Lumino, Turmalin, Teviva Cisar oraz Rubin 13V które świetnie sprawdzają się przez lata jako jedno z najtrwalszych pokryć dachowych. Natomiast ich blachodachówki panelowe również wypadają całkiem obiecująco szczególnie Quadro o profilu płaskim.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2020, 08:33

U siebie mam dachówkę ceramiczną, jest cięższa, ale uważam, że ładniej się prezentuje. Skorzystałem z usług podnośnikiem koszowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2020, 12:07

Przede wszystkim wygląda obiecująco dachówka ceramiczna, betonowa. Natomiast w przypadku lekkich rozwiązań jednak blachodachówka panelowa. Pogoda dopisuje, także wspólnie z Braas można zrobić naprawdę piękny dach z trwałą dachówką o dobrych warunkach gwarancyjnych i opcją 15 letniej gwarancji systemowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2020, 22:52

Zgadzam się, że w zakresie wyboru pokrycia dachowego warto rozważyć zakup dachówki bądź blachoadchówki w modnym modelu i kolorze. Co do propozycji to zdecydowanie wygrywa Braas bo ilość modeli oraz ich wykonanie nie pozostawia żadnych uwag, tak samo jak warunki gwarancyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2020, 23:10

Najszerszy wybór modeli zarówno dachówek ceramicznych, cementowych oraz blachodachówek znajdziesz w ofercie producenta Braas, który również zadbał o odpowiednie zestawienie akcesoriów dachowych i możliwość skorzystania z usług ich doświadczonych certyfikowanych dekarzy, ale również do oferty dołożyli izolacje nakrokwiowe Icopal.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2020, 10:56

hmm czemu nie ? Ja pokryłem stodołe blachą trapezową drugiego gatunku i powie szczerze ze opłaciło się. Cena naprawdę była bardzo dobra, kupowałem akurat w blachtexie. Z mojej strony mogę powiedzieć że warto spróbować.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2020, 10:23

Przy realizacjach z elementów stalowych, aluminiowych czy z innych metali potrzeba nowoczesnego parku maszynowego takiego jakim dysponuje firma https://metaloskraw.pl/ z Chorzowa gdzie frezowanie czy toczenie CNC nie stanowią problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2020, 14:35

Wiem, że szeroki wybór blach trapezowych ma w swojej ofercie Regamet. Osobiście bardzo tą firmę polecam, bo sam mam ich blachę na dachu, sprawuje się i wygląda świetnie. Więc nie sądzę, żeby z trapezem miało być inaczej, także polecam zapoznać się z tym, co oferują.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2020, 09:53

W takim razie natomiast jeśli chodzi o wybór materiałów dachowych to polecam zwrócić uwagę na ofertę Braas która moim zdaniem jest najlepsza opcja z dostępnych na rynku, mają świetne ceny, szeroki wybór modeli oraz palety kolorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 231

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >