Warto sprawdzić ofertę producenta Bras ponieważ mają dosłownie wszystko w tym zakresie jeżeli chodzi o akcesoria dachowe, czy izolacje. No i teraz możecie złapać piękne dachówki betonowe Celtycka, Bałtycka i Teviva Cisar na świetnej zimowej promocji jeszcze przez miesiąc (do końca stycznia 2021).
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Wiesz co jeżeli szukasz lżejszych pokryć dachowych to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na porządne blachodachówki od Braas, ponieważ znajdziesz u nich m.in model Decra i Quadro które przypadną moim zdaniem do gustu nawet tym najbardziej wymagającym osobom w najmodniejszych wersjach kolorystycznych. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Gość: iacicievowu praktykant |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
A myślicie, że blacha perforowana nadaje się jako element zwykłego dachu? Ja myślę, że dzięki zastosowaniu takiej blachy perforowanej na dachu i na fasadzie zwiększa się cyrkulacja powietrza. Poza tym taki dach na pewno ładnie by wyglądał. Z tego względu zastanawiam się nad zrobieniem dachu z tego właśnie materiału. Będę wdzięczny za rady na ten temat. Pozdrawiam! :D |
| |
Reklamy Google | |
Gość: budować564 praktykant |
Jeżeli chodzi o mocowanie takiej blachy to polecam wkręty samowiercące do blachy trapezowej firmy WENO https://weno.net.pl/. Sam ostatnio mocowałem na garażu blachę trapezową, a z ich wkrętami pracowało mi się naprawdę sprawnie. |
| |
offline Isiek fachowiec
|
Co do ceny to dużo zależy od producenta który tloczy tu w
Polsce blachę. Natomiast jakość samej blachy zamyka się
zwykle do grubości rdzenia stalowego który zwykle ma 0,5
mm grubości ale są na rynku blachy z rdzeniem 0,45 czy
nawet 0,4 ale taka blacha jest bardzo delikatna. |
Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 25 października 2021, 10:27 | |
| |
Gość: AndrewImara praktykant |
|
| |
offline Adamss33 inżynier
|
W takim razie jeżeli będziecie szukali do swojego domu również dobrej jakości materiałów do uszczelnienia, izolacji oraz pokryć dachowych to ze swojej strony śmiało moge polecić Ci Braas. Mają wszystko, bo mamy od nich pełen dach oraz dachówkę i pomimo mijających lat żadne nieszczelności się nie pojawiają i do tego mamy dodatkowe 15 lat gwarancji systemowej. |
| |
Gość: Averysom praktykant |
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸