Budową takiej drogi dojazdowej powinna zająć się firma, która ma w tym już doświadczenie. Wtedy będzie pewność, że odpowiednio są porobione odpływy wody, melioracje i że wszystko jest odpowiednio zabezpieczone. U nas na osiedlu robiła to firma Radosława Kameckiego i jesteśmy bardzo zadowoleni. Droga jest odpowiednio zabezpieczona i przede wszystkim nie jeździ się już po ogromnych kałużach
Gość: bedanrek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: artur2 praktykant |
też uważam że budowa takiej drogi powinna się zająć profesjonalna ekipa. My zleciliśmy to firmie www.maldrobud.pl , która zajmuje się również budową dróg na większą skalę:) dzięki temu mieliśmy gwarancję dobrego wykonania. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: murka23 praktykant |
|
| |
Gość: fdbfbfdbd praktykant |
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Wszystko zależy czego oczekujesz od tej drogi. Znajomy jakiś czas temu budując drogę przez pole użył najtańszego materiału czyli w tym przypadku płyty drogowe - http://www.plyty-drogowe.com/ opcja o tyle dobra, że ułożenie ich jest nie tylko tanie, ale dość proste i szybkie. Dobry operator i możesz budować drogę jak ekspres. Można to przykryć ziemią można zostawić tak, kwestia gustu i oczekiwań. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: mirko49 praktykant |
|
| |
Gość: patryczek praktykant |
Co do robót ziemnych to mogę wam polecić www.cm-construction.pl . Pracuja tam swietni fachowcy i maja solidny sprzet. Wszystkie prace odbywają się bez zarzutów i zawsze na czas, przy okazji maja bardzo konkurencyjne ceny. |
| |
Gość: Eurosynt praktykant |
Gdyby okazało się że grunty są słabe proponuje zastanowić się nad jakimś rozwiązaniem z geosyntetykiami. Chętnie podpowiem co i jak. Tu jest link do mojej strony: Geosyntetyki. Mój numer tel. 502-039-644. |
| |
offline gabrysia102 doświadczony
|
|
| |
Gość: maciEk3 praktykant |
|
|