budowa domu - porady

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

3 września 2024, 08:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Również polecam współpracę z King Klinker. Płytki takie, że prosto się je układa, ładnie wyglądają, do tego dają od razu dobry efekt dekoracyjny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2024, 14:52

Zgadzam sie: good 0 bad

O 7 sposobach na zabezpieczenie domu przeczytacie w tym artykule na stronie najlepsze otwieranie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gry komputerowe Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Macierze Dell dostępne na stronie macierz Dell oferują zaawansowane technologie deduplikacji i kompresji danych. Dzięki nim możliwe jest optymalne zarządzanie p...
  • Jaki prawnik od rozwodów w Katowicach? Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Cześć, nie jest mi łatwo o tym pisać, ale zaczynam proces rozwodowy i szukam dobrego prawnika w Warszawie, który pomoże mi zarówno w kwestiach rozwodu, jak i po...
  • Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
  • Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
  • Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 594

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >