![]() Gość: jambroży praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() paw_g_cio doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Figa praktykant |
W internecie znajdziesz sporo wiadomości na ten temat, nawet na polskich stronach. Osobiście znalazłam dwie organizacje, które proponują warsztaty, podczas których uczestnicy uczą się budować takie domy. A, na Politechnice Lubelskiej powstało nawet kilka prac magisterskich na ten temat. Zajrzyj na stronę www.biobudownictwo.org.pl |
| |
![]() Gość: jambroży praktykant |
Dzięki za zainteresowanie moim tematem. Poszperałem troche
po sieci i troszke na ten temat znalazłem. Zauważyłem,
że budowanie w ten sposób przybiera różne formy od
prostych do zaawansowanych technologicznie. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kot68 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() romeczek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
![]() Gość: M praktykant |
|
| |
offline ![]() pieknyolek inżynier
![]() |
Czy takie domy się jeszcze stawia?? |
|
budynki ze słomy i gliny
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Brama przemysłowa Bram-bud Liczba postów: 12 Grupa: Innowacje w... Każda firma produkcyjna czy magazyn wymaga odpowiednich zabezpieczeń. Wśród najpopularniejszych rozwiązań są bramy segmentowe, rolowane i szybkobieżne. Wybór po...
- poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 10 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
- Stalowe hale Liczba postów: 536 Grupa: Innowacje w... Najszybsza opcja budowli, do tego pewna i bezpieczna dla wszystkich osób. Myśle, ze warto pójść w tym kierunku i spróbować :)
- Dom energooszczędny Liczba postów: 174 Grupa: Innowacje w... Zastanawiasz się nad projektem domu? "Dom w lipiennikach 5" to propozycja, którą znajdziesz na stronie https://www.archon.pl/projekty-domow/pro jekt-dom-w-lipien...
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 33 Grupa: Innowacje w... Przepisy ruchu drogowego zmieniają się dość często, a nasza wiedza niestety nie zawsze jest na bieżąco. Dlatego też w Warszawie polecam wziąć pod uwagę Automobi...