Gość: jambroży praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline paw_g_cio doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Figa praktykant |
W internecie znajdziesz sporo wiadomości na ten temat, nawet na polskich stronach. Osobiście znalazłam dwie organizacje, które proponują warsztaty, podczas których uczestnicy uczą się budować takie domy. A, na Politechnice Lubelskiej powstało nawet kilka prac magisterskich na ten temat. Zajrzyj na stronę www.biobudownictwo.org.pl |
| |
Gość: jambroży praktykant |
Dzięki za zainteresowanie moim tematem. Poszperałem troche
po sieci i troszke na ten temat znalazłem. Zauważyłem,
że budowanie w ten sposób przybiera różne formy od
prostych do zaawansowanych technologicznie. |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
Gość: M praktykant |
|
| |
offline pieknyolek inżynier
|
Czy takie domy się jeszcze stawia?? |
|
budynki ze słomy i gliny
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 245 Grupa: Innowacje w... Każda budowa to niepewność. Warto więc kontrolować postępy i poprosić w tym celu o pomoc takiego fachowca jak rzeczoznawca budowlany Kraków. Na jego stronie zna...
- Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
- poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
- Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...