Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Sfota praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alka majster
|
Też mam takie wrażenie, nagle wszyscy mają w domu cegłę, jak nie czerwoną to białą - aż do znudzenia. Do mnie zdecydowanie bardziej przemawiają wnętrza w nowoczesnym, eleganckim stylu, takie jak mają np. tutaj - http://intellio.pl/projekty-wnetrz/. |
| |
offline brzoza praktykant
|
Cegła już chyba na zawsze pozostanie takim uniwersalnym materiałem budowlanym, który nigdy nie wyjdzie z mody. Naprawdę jest na tyle uniwersalna, że da się ją dopasować do każdej aranżacji, jako, że nie ma już tylko czerwonych cegieł, coraz częściej pojawiają się w innych kolorach. Bardzo lubię aranżacje z jej wykorzystaniem, bo prostym sposobem można dodać wnętrzu niebagatelnego designu. No i poza tym oszczędza się na farbie do ścian w ten sposób :P |
| |
offline Stanko doświadczony
|
marzy mi się w salonie na ścianie z regałem rtv i telewizorem właśnie taka cegła, a na pozostałych trzech fototapety uliczki weneckie takie jak tu na Fototapetka.eu |
| |
Reklamy Google | |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Pomysł fajny i modny pod warunkiem wyboru dobrego
materiału, dobrej jakości i nieprzesadzenia z jego
ilością, żeby mieszkania nie przytłoczyć. |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
Ale też nie warto przesadzać. Cegłą cegłą, ale nie dawałbym na 100% ścian. Takie dekoracja oczywiście ładnie się prezentują ale w połączeniu z czymś innym, np. ładnie położoną gładzią szpachlową. Nawet nie musi być workowa, może być gotowa acry-putz taka z pudełka |
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸