cenniki

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

11 lutego 2009, 19:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam i przepraszam jesli zly dzial ale czy orientuje sie ktos z panstwa gdzie moglbym odnalesc jakies cenniki firm budowlanych albo osob prywatnych jakie biora ceny za wykonanie poszczegolnych robot??
Tynkowanie ocieplanie robienie podlogi stropu orzygotowywanie podloza pod tynk kladzenie plyt osb czy gk i jeszcze jakies inne...

W google juz szukalem ale nie specialnie cos znalazlem moze panstwo ma cos do polecenia labo swoje cenniki moglo by udostepnic w tym poscie??

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2009, 16:55

Witam,
Wydaje mi się że dobrym pomysłem jest sięgnięcie do baz internetowych wyszukiwarek i baz z firmami budowlanymi. Będzie Pan miał wszystko w jednym miejscu: branżę, specjalizacje i oferty z całej Polski. Polecam stronę fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2009, 13:12

Albo napisać do nich i dowiedzieć się poprostu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2009, 15:08

juz pisalem do nich wiec znalazlem cennik tego co potrzebowalem pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wyposażenia do Waszego biura? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Mebiuro z najrózni...
  • umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
  • Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >