centralny odkurzacz

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

10 listopada 2014, 12:56

Zgadzam sie: good 0 bad

A czym różni się on od tego centralnego odkurzacza? Jeżeli mozesz to podaj jak najwięcej szczegółów,także w kwestii ceny.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2014, 14:37

wg mnie największa zaleta centralnego odkurzacza jest to, że nie trzeba go wszędzie nosić ze sobą (jedynie rurę z końcówką do odkurzania) bo całość instalacji jest "w ścianach" a jednostka centralna poza domem (u nas w piwnicy akurat) cichy, bezawaryjny - jak dla mnie super prawa. A cenowo to wiadomo, zależnie od modelu i producenta. Całkiem zgrabne porównanie odkurzaczy centralnych jest tutaj www.beam-djak.pl/beam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2014, 17:57

Jeżeli kiedykolwiek będę robił grubszy remont to odkurzacz zainstaluje.Funkcjonalność, wygoda, nowoczesność.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2014, 09:57

to jest drogie?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2014, 11:55

Nie jest stosunkowo drogie – podstawą jest dobrze zaprojektowana i wykonana instalacja. Na przykład zastosowanie dobrej automatyki i węży elastycznych zwiększy komfort użytkowania. Dobre węże, np. takie witzenmann.com.pl, odpowiednio dopasowane – nie będziesz chciał innego odkurzacza

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2015, 23:29

Dokładnie takie odkurzacz to wygoda ale też i wyzszy poziom czystości jak mogę to tak ująć. Bo caly syf wydostaje sie na zewnątrz domu a nie z odkurzacza do pomieszczen. Ale zeby tak bylo trzeba go dobrze zamontować. U mnie robila to firma http://www.ziso.net.pl/montaz-centralnych-odk urzaczy i jest super.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2015, 23:29

Dokładnie takie odkurzacz to wygoda ale też i wyzszy poziom czystości jak mogę to tak ująć. Bo caly syf wydostaje sie na zewnątrz domu a nie z odkurzacza do pomieszczen. Ale zeby tak bylo trzeba go dobrze zamontować. U mnie robila to firma http://www.ziso.net.pl/montaz-centralnych-odk urzaczy i jest super.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2015, 11:14

Ja myślałam o tym na etapie budowy domu, ale jakoś doszłam do wniosku, że to zbędny wydatek. Wydawało mi się, że wystarczy odpowiednio rozlokować gniazdka i łatwo się będzie sprzątało. W praktyce wyszło inaczej i żałuję, że nie zrobiliśmy odkurzacza centralnego. Bieganie po 200 m2 z odkurzaczem jest koszmarne. Zwłaszcza po schodach. Teraz zainwestowałabym w to rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2015, 12:53

Moim zdaniem jak ma się spory dom jest to bardzo przydatne rozwiazanie. Przede wszystkim dużo większa moc takiego urządzenia w porównaniu z tradycyjnymi odkurzaczami. Przez mijesce umieszczenia jednostki centralnej (piwnicę, garaż) jes ciche w eksploatacji. Naprawdę warto. Ja swoją zakładałem jakieś 2 lata temu przez firmę http://www.odkurzaczedomo.pl/ i do tej pory nie było żadnych problemów. Naprawde bardzo się sptawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2015, 09:20

Witam Wszystkich na forum. Mocy centralnego odkurzacza z tym zwykłym domowym nie ma nawet co porównywać,wiadomo ze centralny dysponuje większą a przy tym jest bardzo skuteczny. Dobrze napisałeś iż najlepiej sprawdzi się on przy większych powierzchniach,domach gdzie znakomicie spełnia swoją rolę.

www.Allemeble24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 159

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >