offline Rebielski praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mielek doświadczony
|
Z kosztami jest różnie. Ale najciekawsze, że czeka cię sporo gadaniny i emaili bo koszty to projekt, a projekt to indywidualna wycena i tak w kółko. Czyli trzeba poświecić sporo czasu. Ja też szukałem i znalazłem firmę, która oszczędza mój i swój czas i szybko przygotowuje wycenę. Miałem ją następnego dnia. Konkretni i fachowi. Polecam firmę Synergio tu link do nich https://www.synergio.pl/. Szybki i fachowy montaż. Moje instalacja 7 kw pracuje dla nas od sierpnia 2021 bez awarii, bez poprawek. |
| |
Reklamy Google |
ceny spadły?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- dom energooszczedny Liczba postów: 371 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- niższe koszty ogrzewania Liczba postów: 597 Grupa: Ekologiczny... iGram Saver is a Instagram Reels Downloader tool to download instagram video, reels, and IGTV in HD quality directly to your mobile gallery, tablet or pc.
- 2025 Temu Coupon Code [ACY240173 ] $100 off [USA]... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... 2025 Temu Coupon Code [ACY240173 ] $100 off [USA] For All Customers New and existing Customers at Temu receive a $100 discount on orders over $100. Use the code...
- Temu Coupon Code $100 Off [acr639380] + 30% Discou... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... Looking to save big on your next online shopping spree? With the Temu coupon code $100 off, you can enjoy unbeatable discounts on a wide range of products. Whet...
- New Temu Coupon Code 30% Off [acr639380] For New &... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... If you're on the hunt for great deals, the Temu coupon code 30% off is here to make your shopping experience even better. With this offer, you can save big whil...